Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A szoptatástól van ez? Bővebbe...

A szoptatástól van ez? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
10 hónapja szoptatok. A menstruációm rendszertelen. 2 hete volt meg utoljára, de ma rózsaszínes véres folyásom van, vagy talán vérzés. Nem is tudom, mert elég gyenge. Ez miért lehet? Remélem nem a terhesség jele. A férjemmel most 27.-én voltunk együtt,(de vigyáztunk) előtte sokáig nem, egyéb okok miatt.
2011. jan. 1. 09:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha most 27-én vagy utána babátok foganhatott, annak még nemigen van nyoma, még a méhbe sem ért el, hogy ebágyazódjon. Január 10-12. környékén tesztelj, akkor már kiderül. A rózsaszínes folyás bármitől lehet, nekem pl méhszájsebtől van (terhes vagyok amúgy, szoptatás mellett), ráadásul a fogantatás után 4 nappal megvolt a menstruációm 4 napig (igaz, gyengébben, de rendes, piros vérrel több tampon is megtelt naponta), eleinte ezért is nem gyanakodtam a babára.

A legvalószínűbb azonban, hogy épp peteérésed van.

2011. jan. 1. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!