Hol lehet melltartóbetétet vásárolni? (tejszivárgás ellen)
Figyelt kérdés
2009. jan. 26. 13:58
1/8 anonim válasza:
Auchan. tesco, rossmann, drogéria, gyógyszertár, bababolt... Csak nem mindegy mennyiért kapod. Én az auchanban szoktam venni.
2/8 anonim válasza:
valamennyi drogéria, nagy bevásárlókp, gyógyszertár.
Nagyon jók a dm, müller, rossmann saját termékek, és jóval olcsóbbak, mint a többi, (400 ft/db körül) de lehet kapni moshatót is ( pl. avent, 6 db-os kiszerelés, tiszta pamut, mosózsákkal kapható)
3/8 anonim válasza:
Szia!Nekem a mosható nem vált be!Befülledt a mellbimbóm!Én sima kozmetikai törlőpamacsot,sminkeltávolító párnát használok!Minden szopi után cseréltem és sokkal jobban bevált mint a rendes melltartóbetétek és még olcsó is !
2 hós kislány anyukája
4/8 anonim válasza:
Igen, bevásárlóközpontokban, vagy illatszerboltban. Ezek egyszer használatosak, eldobhatók. Van köztük olcsóbb, nekem Bruin nevű volt, Tescoban vettem. Amikor kellett, megfelelt, de kevésszer használtam. A hátulján viszont nincs ragasztócsík, ami miatt elcsúszhat. (A drágábbaknak van.)
5/8 anonim válasza:
Nekem a dm -es Baby felíratú sárga dobozos vált be. Ráadásul nem drága.
6/8 anonim válasza:
Én is a DM-esre szavazok.30 db van benne,rögzítő csíkos és 350ft.
7/8 anonim válasza:
Nekem is bevált a DM-es, a Tescosat nem nagyon szerettem. De vannak márkásak is - bababoltokban, patikában, volt olyanom is eleinte, de nem volt nagy kulonbség, inkább csak árban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!