Hatékony a More milk kapszula?
Figyelt kérdés
Mennyibe kerül? Köszönöm a válaszokat.2009. jan. 26. 10:19
1/8 anonim válasza:
6000ft-ért vettem a brendonban! Nekem 1 hét múlva több tejem lett! 2 dobozzal ettem meg 3x2-t. Nekem így vált be! Most jelenleg nem szedem de nem csökkent a tejem! Megéri kipróbálni!
2/8 anonim válasza:
Jobb, mint a teák, illetve a homeopátiás bogyók, de azért csodára nem képes. Nőtt valamennyit a tejmennyiségem, de nem olyan sokat, mint amit vártam tőle. Igen, kb. 6000 Ft, a Brendonban van. Nem kell folyamatosan szedni, csak amíg tapasztalható a növekedés.
3/8 anonim válasza:
1 vagyok! Igaz csodára nem kell számítani! Nagyon fontos,hogy fejjél is mindig szopi után! Én még az éjjeli szopik után is fejek így tudom teljesen fentartani a termelődést!
4/8 anonim válasza:
Szia! Nekem nem vált be! De az alkoholmentes sör, és a tejbegríz, meg a rántott levesek igen! Én már mindent kipróbáltam! Ja és a legfontosabb: szoptass igény szerint, minél több inger, annál több tej!
7,5 hónaos, most is igény szerint szopizó manó anyucija
5/8 anonim válasza:
Mikor kezdtétek el szedni? 9 hetes a kisfiam és max egy nap 150et tudok lefejni, szerintetek nem késő elkezdeni? Volt valaki hasonló cipőben?
6/8 anonim válasza:
Szoptatásokon kívül fejsz ennyit vagy összesen?
8/8 anonim válasza:
Neke maz avéleményem hogy bármennyire kevés is van mindig szoptatni kellene és utána adni neki oda a pótlást. Szopi után meg fejni mégha 5 ml is jön ki! Ha kellően kitartó vagy és ezt megtudod csinálni garantáltan emelkedni fog a tejcsi mennyisége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!