Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » FONTOS! Ha az egyik ciciből...

FONTOS! Ha az egyik ciciből szopizik, a másikra is teszem kb 5-10 percre, akkor a másodikat is ki kell fejni, vagy elég az elsőt, amiből kezdett?

Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 11:48
 1/9 anonim ***** válasza:

miért teszed rá a másik cicire, ha az elsőt nem szopizta ki?

amúgy én nem fejném le a másikat, inkább legközelebb azzal a mellel kezdeném.

2010. dec. 28. 12:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem kell fejni. Egyiket sem. Mivel a kereslet kínálat elve alapján beáll a tejtermelés. Magyarán ha fejsz, több lesz a tej, ha nem , pont annyi, amennyit a babád igényel.
2010. dec. 28. 12:05
 3/9 A kérdező kommentje:
A legvégét már nem tudja kiszívni, kűzd, rúgkapál és dudikázik csak rajta, mégsem jön ki. Fejéssel még kijön 10-20 ml. Nem szoktam mindig a másikra tenni, de ha éhes még, akkor átteszem. Rosszul csinálom?
2010. dec. 28. 12:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha így csinálod tovább, hasfájás lehet a vége. Segítség: [link]
2010. dec. 28. 12:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Önmagában az tökéletesen jó, hogy átteszed a másik mellre, ha az egyik mell nem elég neki. Csak arra kell figyelni, hogy ez akkor történjen, amikor az egyik mellet már kiürítette.
2010. dec. 28. 12:16
 6/9 A kérdező kommentje:
És hogy tudom elérni, hogy teljesen kiürítse az egyik mellemet?
2010. dec. 28. 12:26
 7/9 anonim ***** válasza:
"Érdemes arra biztatni a mamát, hogy hagyja minél tovább egy mellen szopizni a babát, mielõtt áttenné a másikra, hogy alaposan kiürítse a mellet és hozzájusson a hátsótejhez. Ha a baba nem akar pár percnél tovább a mellen maradni, akkor nem kell erõltetni, viszont érdemes a következõ 2-3 órában ugyanerre a mellre visszatenni."
2010. dec. 28. 12:30
 8/9 A kérdező kommentje:
Nekem kb fél órát szopizik az egyik ciciből és aztán bealszik. Aztán felébresztem vissza, eszik még egy kicsit, aztán már csak szívja, de nem jön és akkor hiszti.
2010. dec. 28. 12:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kiüríti a cicidet,az a 10-20 ml nem jelentős mennyiség,az már csak újratermelődik mire lefejed.
2010. dec. 29. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!