Ha nem alszok napközben, csak pihenek, fekszek olvasok az is segít a tejfokozásban?
Figyelt kérdés
Mert sokat olvastam a pihenés fontosságáról,de én napközben aludni nem nagyon tudok.sokat pihengetek,de sose alszok el.igy is segítek a tejtermelésben?2009. jan. 23. 17:26
1/2 anonim válasza:
Sztem nem.Legalább 1 órát próbálj aludni rendesen(bár az igazi pihentető része az alvásnak a 2 óra után kezdődik).Gondolj bele,ha az esti 8 órát nem aludnád végig csak feküdnél,olvasnál.A szervezeted biztos nem pihenné ki magát.
2/2 anonim válasza:
Sajnos ezzel én is így vagyok. Van hogy a babám napközben is alszik egyszerre 2-3 órát, de én mégsem tudok aludni. Ilyenkor én is olvasok, tv-zek, nekem ez is pihenés. Pedig mi még éjjel is kelünk legalább egyszer, biztos jót tenne, de hát nem megy az alvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!