Cerazette tablettát szedtetek szoptatás alatt? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
6 hónapos a babám és eddig nem védekeztünk a párommal. Most akarok elkezdeni gyógyszert szedni, félek a mellékhatásoktól, plusz hogy a babámat hormonokkal etetem.2009. jan. 23. 14:59
11/18 anonim válasza:
7725 ft-ért vettem pár napja a 3 havi adagot.
Még nem mertem elkezdeni, nézegettem egy halom fórumot, valakinek nincs negatív tapasztalata, valakinek van.
Én is attól félek, hogy elkezdem, és össze-vissza fogok vérezgetni tőle. A betegtájékoztatóban le is van írva, hogy ennek a gyógyszernek ez a hátránya.
12/18 A kérdező kommentje:
Na ugye! Olyan jó hogy nem kell bajlódni a mensivel, kár lenne ha összevissza jönne meg. A dokim azt mondta ettől nem fogok vérezni és akinek megjött egyébként is lehet pont megjött volna. Úgy vagyok vele én is hogy jót is és rosszat is lehet hallani de akkor hogyan tovább? Mivel lehet védekezni szoptatás alatt? Csak óvszert ne!!! Ha már nem szopizik a baba akkor át kell állni másik fajta fogamzásgátlóra?
2009. jan. 23. 17:25
13/18 anonim válasza:
én 8470.- vettem. 4 napja szedem, de állandóan korog a hasam..... ilyenkor iszom vizet vagy teát és elmúlik!
14/18 anonim válasza:
Nekem a cerazette tablétta helyett az azáliát ajánlotta a nögyogyászom, nincs menszeszem nem fáj a fejem, és a tejtermelést,ízét sem befolyálsolja.(3havi 6000ft)
15/18 anonim válasza:
Én ma voltam a 6hetes kontrolon és a dokinő ezt a tabit mondta h lehet szedni szoptatás alatt vagy sperma ölő golyót lehet használni, de én azt sem tudom mi az. Recept nélkül adják és elötte kell használni.Ennyit mondot.
16/18 anonim válasza:
Szia!
Én 10 hete szedem,abszolút semmi mellékhatása nincs nálam,még a mensim se jött meg egyszer sem!
17/18 anonim válasza:
Pharmatex vagy Pathentex hüvelykúp amivel lehet még védekezni. 10 perccel közösülés előtt kell felhelyezni. Hátránya, hogy még másnap is folyik belőled a trutyi. De ez nem megy át a tejbe.
18/18 A kérdező kommentje:
Ezekről a hüvelytablettákról, krémekről inkább rosszakat hallok, mint jókat. A nőgyógyászom mondta, hogy nem egy nő esett tőle teherbe, inkább maradok a tablettánál, aztán meglátjuk mi lesz. Vagy megjön vagy sem, hízni azért remélem nem fogok.
2009. jan. 24. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!