Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mire számítsak ha kinő a...

Mire számítsak ha kinő a foga? A most még fogatlan 3,5 hónapos kisfiam rendszeresen "összemorzsolja" a mellbimbómat szopizás közben, eddig főleg félálomban, de most már ébren is csinálta néhányszor.

Figyelt kérdés
Ha lesz foga harapni fog? Mit lehet tenni ez ellen?
2009. jan. 23. 13:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy fog harapni, ha kijön a foga. Az én kicsimnek már 8 foga van, de csak egyszer harapta meg a cicit, azt is csak véletlenül :-)))
2009. jan. 23. 13:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Szió!

Az én lányom is csinálta ezt. Itt tanácsolta azt valaki, hogy erőteljesen szóljak rá és vegyem el tőle a mellem, ha "ráharap". Persze kis idő után visszakapta, de ha megint csinálta, megismételtem. Leszokott róla.

Most már 4 fogacskája van és megint egy-két alkalommal ráharapott a bimbómra, természetesen a fogacskáival. Nem kellett rászólnom, mert a hirtelen fájdalomtól feljajjdultam, mire ő megijedt. Ezután már nem csinálta.

Sok sikert!!! És ne aggódj, nem szadista gyerekeket nevelgetünk!!! :)))))

Zita

2009. jan. 23. 14:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is megpróbálom a javasolt módszert!
2009. jan. 23. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!