Miért húzgálja a mellem szoptatás közben?
Figyelt kérdés
3 hetes babám néhány napja húzgálja magát, kiköpi -beveszi a mellbimbómat. Ha kiveszem a szájából ordít. Nincs elég tejem? Miért csinálja ezt? Mit tegyek?2009. jan. 22. 18:56
1/5 anonim válasza:
Az én babám is szokta néha csinálni.Nálunk akkor ha nem éhes és csak játszani akar vele.
2/5 anonim válasza:
en azon is elgodolkodnek ,hogy mit ettem azon a napon.pl.gyogyszer,bizonyos zöldsegek(retek)valtoztathatnak az izen.azt mondjak a stressz is atmehet a tejbe.
3/5 anonim válasza:
Nekem ha ezt csinálja, akkor vagy büfizni kell neki vagy pukizni. Tehát ha beszorul neki a levegő. Olyan ilyenkor mintha ideges lenne, én felveszem- néha picit sír- büfiztetem, kijön és megnyugszik utána folytatjuk nyugodtan.
4/5 anonim válasza:
Fogzásnál is lehet a baba egy picit agresszívabb,és ráncigálja a cicit.
5/5 anonim válasza:
Az enyém is ezt teszi mostanában(3hónapos).Bekapja a bimbót és olyan 2cmre elhúzódik a fejével és úgy szívja-nem mondom hogy kellemes.Az meg hogy jár a lába közben szinte mindennapos :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!