3 hetes babám mindig elalszik szopi közben, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hiába ébresztgetem alszik, így van hogy egy másfél óráig szopizik.(vagy épp a következő etetésig cicin van) Utána van hogy sír, mintha még éhes lenne. Másnak 10 perc a szopi és alszik a babája.2009. jan. 22. 12:20
1/4 anonim válasza:
szia,
Minden baba más.
Az én csajszim is elő szeretettel aludt cicin, mellkason.
Hagyd aludni. Miért keltenéd fel?
Ha úgy érzed, hogy már nem cicil, csak a szájában tartja a cicit, a szája sarkánál dugd be a kisújjadat és vedd ki a szájából a cicidet.
Ha nem ébred fel, akkor próbáld letenni, hagy aludjon...még pici..
2/4 anonim válasza:
Szerintem se keltegesd.Tudom, közhely, hogy minden baba más. A tiéd még picike, majd idővel kialakít egy ritmust, ami neki jó. Ha elalszik, böfiztesd meg és tedd le aludni. Ha megéhezik, úgyis jelezni fogja. Ne hagyd másfél óráig cicizni, mert fel fog ázni a bimbód és fájni fog.Az a 10 perces szopi is el fog különben idővel és még vissza is fogod sírni a hosszú szopizásokat:) 4 hós babuci anyukája
3/4 anonim válasza:
Előző vagyok... el fog különben jönni..természetesen
Kitartás! Jó babázást!:))
4/4 anonim válasza:
eleinte az én Bendim is ezt tette....próbálkoztam azzal,hogy nem vakító fényben,hanem inkább félhomályban szoptattam de most már van hogy ő köpi ki,ha épp jól lakott 3hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!