Kinek melyik tejserkentő tea jött be? Nagyon sok féle van, nem tudok dönteni, hogy majd melyiket vegyem meg ha szükséges lesz.
Figyelt kérdés
2009. jan. 22. 09:52
1/9 anonim válasza:
Szia! A Laktoherb teát nagyon tudom ajánlani.Észrevehetően megnöveli a tej mennyiségét már egy nap után is!
2/9 anonim válasza:
Én is laktoherbet iszom közel 9 hónapja, és még mindig két babát etetek(tejadó vagyok).
3/9 anonim válasza:
Laktoherb és Naturland Fitolac, mikor melyik van épp a patikában. Mindkettő finom és jó.
4/9 A kérdező kommentje:
Ezektől a teáktól a baba pocakja sem fáj?
2009. jan. 22. 10:06
5/9 anonim válasza:
Én is Lactoherbre szavazok, nekem egyáltalán nem volt hasfájós a babám.
6/9 anonim válasza:
igazán mindegyikben ugyanazok az alkotóelemek vannak kicsit más arányban. Én is a Lactoherbet iszom vagy az Alnatura Still-tee-jét. A babám sosem volt hasfájós. Az első fiamnál nem ittam semmilyen teát és figyeltem az étkezésre is, mégis állandóan görcsölt, úgyhogy szerintem nem ezen múlik a hasfájás.
7/9 A kérdező kommentje:
Maradok a Laktoherbnél. Köszönöm, sokat segítettetek.
2009. jan. 22. 11:03
8/9 anonim válasza:
Nálunk nagyon hasfájós volt a baba és a laktoherb még tett rá 1 lapáttal úgyhogy váltanom kellett és a hipp natal vagy a Dm-es bio tea nagyon jó volt. evés után még 180 ml-t fejtem le tőle.
9/9 anonim válasza:
Nekem először a laktoherb, de aztán megszokta a szervezetem, valahogy már nem használt. Most a milupa milusan teát iszom, egy csomó tejem van tőle. 2 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!