Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kinek melyik tejserkentő tea...

Kinek melyik tejserkentő tea jött be? Nagyon sok féle van, nem tudok dönteni, hogy majd melyiket vegyem meg ha szükséges lesz.

Figyelt kérdés
2009. jan. 22. 09:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia! A Laktoherb teát nagyon tudom ajánlani.Észrevehetően megnöveli a tej mennyiségét már egy nap után is!
2009. jan. 22. 09:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is laktoherbet iszom közel 9 hónapja, és még mindig két babát etetek(tejadó vagyok).
2009. jan. 22. 09:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Laktoherb és Naturland Fitolac, mikor melyik van épp a patikában. Mindkettő finom és jó.
2009. jan. 22. 09:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Ezektől a teáktól a baba pocakja sem fáj?
2009. jan. 22. 10:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is Lactoherbre szavazok, nekem egyáltalán nem volt hasfájós a babám.
2009. jan. 22. 10:23
 6/9 anonim ***** válasza:
igazán mindegyikben ugyanazok az alkotóelemek vannak kicsit más arányban. Én is a Lactoherbet iszom vagy az Alnatura Still-tee-jét. A babám sosem volt hasfájós. Az első fiamnál nem ittam semmilyen teát és figyeltem az étkezésre is, mégis állandóan görcsölt, úgyhogy szerintem nem ezen múlik a hasfájás.
2009. jan. 22. 10:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Maradok a Laktoherbnél. Köszönöm, sokat segítettetek.
2009. jan. 22. 11:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Nálunk nagyon hasfájós volt a baba és a laktoherb még tett rá 1 lapáttal úgyhogy váltanom kellett és a hipp natal vagy a Dm-es bio tea nagyon jó volt. evés után még 180 ml-t fejtem le tőle.
2009. jan. 22. 11:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem először a laktoherb, de aztán megszokta a szervezetem, valahogy már nem használt. Most a milupa milusan teát iszom, egy csomó tejem van tőle. 2 hónapos kislány anyukája
2009. jan. 22. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!