Mennyi ideig forraljátok a tápszerhez a vizet?
Figyelt kérdés
2009. jan. 21. 22:03
1/4 anonim válasza:
Nekünk vízforralónk van,az egy pár perc után kikapcsol magától,akkor forrt fel a víz teljesen.
6 hós kicsi fiú anyukája
2/4 anonim válasza:
A nővérem a 3 hetes fiának a csapból egyenesen az üvegbe töltötte a vizet, bele tápszert, összerázta, etetett. Ő Hollandiában él. Nem tudom, más-e ott a víz.
3/4 anonim válasza:
Szia, nem tudom, hogy jól csinálom-e, de én 4-5 percig forralom
4/4 anonim válasza:
A tápszerekre az van írva,5percig forrald.Gondolom 3perc is elég,de hogy forralás nélkül nem lehet az tuti.Még Hollandiában sem.
Nekem vízforralóm van,ami kikapcsol forrás után ezért többször szoktam átforralni,2-3 felforrást megvárok és úgy adom a tápszert ha kihűlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!