Tejtermelés fentartása érdekében éjjel fejni kell?
Figyelt kérdés
Ha éjjel eszika babó ti felkeltek fejni is utána?2009. jan. 21. 19:49
1/6 anonim válasza:
Csak akkor, ha érezhetően hagyott benne.
2/6 A kérdező kommentje:
igen hagy benne! A másikhoz meg hozzá sem kezd pedig nappal 2-ből eszik. :)
2009. jan. 21. 19:58
3/6 anonim válasza:
Ha éjjel felkell enni akkor utánna fejdd ki mind a kettőt teljesen. Nekem mikor átaludta az éjszakát is fel kellett kelnem fejni, mert majd kidurrantak a melleim és nem tudtam aludni, mert nyomtak így fel kellett kelnem, ma már nem kell felkelnem, most 5 hónapos kb 2 hónapja, mert szerencsére kibírom reggelig, de ugyanannyi tejem van mint eddig.
4/6 anonim válasza:
Csak akkor fejd le, ha érzed, hogy nagyon feszülnek a melleid. Az én babám 2 hónaposan hagyta abba az éjszakai cicizést. Utána pár hétig elég rossz volt, de én melltartóban aludtam. Így azért reggel 6-ig kibírtam, de akkor már muszáj volt fejnem. De később ez is rendeződik. Most már semmi gond. (fél éves) Reggel jobban tele vannak, mint nap közben, de semmi egyéb.
5/6 A kérdező kommentje:
sajnos nekem még soha nem feszült
2009. jan. 21. 21:24
6/6 anonim válasza:
Én azért fejtem minden szoptatás után,még éjjel is,mert így szaporítottam a tejemet,mert mindig csak éppen annyi volt,amennyi a babámnak kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!