Milyen tejserkentőt használhatok?
Figyelt kérdés
Csak egyik mellből szoptatok aztán lefejem ami marad. Utána a másik melleből adom neki és akkor azt fejem le. Nem fejek orba szájba. lehet hogy ezért kevesebb lett a tejem? Hogy csináljam hogy több legyen? Félek ha folyton fejek akkor nem marad neki a cicibe tej.2009. jan. 21. 12:39
1/4 anonim válasza:
Nem fejed el előle a tejet, nyugi! :)
Miért gondolod, hogy kevés neki?
2/4 A kérdező kommentje:
Azért gondolom mert ha kész akkor megmérem 80 grammokat szokott szopizni, ja 3 hetes bébi. utána pedig keveset tudok fejni, más üveg számra feji. És nehezen alszik el szopi után, csak sír. Hasfájásra szed infacolt meg babamosoly teát, ezért gondolom hogy kevés neki a tej azért sír.
2009. jan. 21. 13:29
3/4 anonim válasza:
Ezesetben rosszul csinálod! Szoptass két mellből! Nálunk sem volt elég a tej, aztán mindig megkínáltam a másik cicivel is, így dupla annyi inger érte a mellem és rengeteg tejem lett :)
4/4 anonim válasza:
Én laktoherb teát iszom é elevitet szedek.
Nekem van bőven tejem,de nem tudom hogy ezektől-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!