Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha valaki azt mondja, hogy...

Ha valaki azt mondja, hogy szinte óránként szoptat, az mit jelent? A befejezéstől számítva? Nem túlzás az?

Figyelt kérdés
2009. jan. 21. 11:44
 1/5 anonim ***** válasza:
De, túlzás. A két órát várd meg, de legalább a másfelet.
2009. jan. 21. 12:48
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

De igen túlzás, de azoknak az anyukáknak nincs elég tejük ezért szoptatnak óránként! Én is ezt csináltam, de már pár hét után szó szerint sírtam a fájdalomról, úgy fájt a mellem!Szegény hiába szívta, ha nem jött belőle! Így óránként szoptattam mert sírt! Tápszer lett a vége4

2009. jan. 21. 12:50
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem!Az én kisfiam is óránként szopizott 3 hónapos koráig. Ő ezt igényelte és nem azért mert nem volt tejem!Sőt még fejem is olyan sok van.Most lesz 4 hónapos és mivel igény szerint szoptattam még most is van hogy óránként szopik de általában 2-3 óránként eszik.
2009. jan. 21. 17:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyátalán nem túlzás és nem is kizárólag tejfüggő a dolog. Elejéen én is óránként szoptattam mert nehezen indult meg a tejem, aztán beállt a kicsim a kétóránkénti szopira és ezt a mai napig igényli is. 9 hónapos és főzelékezik, gyümölcsözik de egyetlen szopit sem hagy ki az általa kialakított kis rendszeréből.
2009. jan. 21. 20:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem,tényleg nem túlzás!Nálunk is így volt a pici 3,5hós koráig.1-1,5 óránként 3-4perceket szopizott,pedig volt és van is tejem bőven!Le is ellenőriztem párszor,és sokat tudtam fejni abból,ahonnan evett.A védőnőm azt mondta,vannak ilyen gyakran evős babák.Most már 5 hós,és 2-2,5 óránként eszik.
2009. jan. 22. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!