Ha éjjel a 3 hónapos kisbabám a szoptatás közben elalszik, hiába büfiztetem, nem büfizik mert mélyen alszik. Baj lehet belőle?
szia!
az én kislányom 4 hós, és van, hogy éjszaka szopás után ő is nehezen büfizik, de én nem merem ugy letenni, mert ő hanyatt alszik. inkább leteszem picit, majd pár perc mulva felveszem, és akkor már büfizik.
a lábon sokkal lassabban nő a köröm, nézd meg, ha a lábujja végét megérinted, és nem ér végig a köröm, akkor nincs baj, de ha végigér, vágd le - de csak egyenesen, nem szabad ivelni - mert nekik is kellemetlen lehet, mint nekünk,amikor már surolja a zoknit. ráadásul ők mindig hajlitgatják a kis lábbujukat.
2 gyerekes manikürös anyuka
Szia! Egyáltalán nem baj,én az 5 hós babám sose büfiztettem éjjel,csak ha nyafogott,mert nyomta.Soha nem lett belőle baj,pedig most is 2x kel enni éjszaka.
A körme miatt ne aggódj,természetes.Én még most is harmad olyan ritkán vágom a lábáról,mint a kezéről. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!