Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A kórházi tartózkodás alatt,...

A kórházi tartózkodás alatt, a szoptatás után lefejt tejjel mit lehet csinálni? Esetleg elteszik a nővérek és később meg lehet etetni a babával?

Figyelt kérdés
2009. jan. 20. 16:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia,mi egész nap gyűjtöttük és este elvitte a nővér,este "elvileg" ezt adták as picinek.
2009. jan. 20. 16:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Debrecenben a Kenézyben is be lehet adni a csecsemősnővéreknek, és akkor azt adják a babának.
2009. jan. 20. 16:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
szia! Nekem 3 gyerkőcöm van. Mikor én voltam velük kórházban a lefejt tejet mindig hűtőbe tették napi 24 óráig, ha ez letelt és megmaradt akkor viszont kiöntötték, mert nem mindig volt szükség rá. Nekem speciel mindig volt annyi, hogy tele tudta szívni magát.
2009. jan. 20. 16:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, le lehet adni a csecsemősnővéreknek és éjjel odaadják a picinek. Én is a Kenézyben szültem Debrecenben. Volt, hogy éjszaka 11-kor vittem kb. 10-20 ml tejet :-))), hogy tegyék el neki.
2009. jan. 20. 17:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Adnak üveget vagy külön vinni kell?
2009. jan. 20. 21:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Én a 3 gyerekes anyuka vagyok. Nekünk minden alkalommal adtak valami pohár szerű edényt amire ráírták a baba navét, így még meg is tudtuk különböztetni. Én azt tanácsolom, ha tutira akarsz menni vigyél magaddal valamit, a bababoltokban biztos lehet kapni valamit. Mintha láttam volna olyan poharat, amit le lhet zárni már nem emlékszem pontosan. A gyógyszertárban olyan van amit a fagyasztóba lehet tenni ez ha minden igaz van tasak, de inkább otthonra való. Remélem sikerrel jársz.
2009. jan. 21. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!