Mit csináljak? 10 hónapja szoptatok, és fejem a tejet 3 óránként. Éjjel már észrevettem, hogy baj lesz. Reggel már nem tudott szopni a kislányom sem, de délelőtt sikerült üresre fejnem.
Figyelt kérdés
Ettől függetlenül mégis begyulladt. 3 óránként 190 ml-t szoktam kifejni, de most már csak 30 ml jött ki. Mit csináljak? A mellem már olyan kemény, mint a kő, semmennyi tej nem jön ki belőle, és az eredeti állapotának a kétszeresére duzzadt. Rettentően fáj. Szedek antibiotikumot, mit szülés után adtak, mert akkor is begyulladt. De akkor tudtam fejni belőle tejet. Most meg egyáltalán nem jön semmi ki. Pedig van benne tej. Mit csináljak, mert már nagyon szenvedek!!2009. jan. 20. 11:16
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést.Most már jobban vagyok.Amikor kiírtam a kérdést, a következő fejéskor ccsak úgy dölt a tej belöle. teljesen felpuholt, és eltűntek a csomók is. 4 dl jött le belőle! Ki tudom fejni a tejet, csak marhára fáj, mert a mellbimbómon hólyagok és sebek vannak a sok fejéstől.
A hólyagok alatt fehér tej látható. Ja és egy kis vér is.
Bekentem olyan folyadékkal, ami leszárítja a hólyagokat. Remélem, most már csak javulni fog....
2009. jan. 23. 10:53
13/14 anonim válasza:
Na örülök, és nem semmi, hogy ilyen sokat fejsz :) leadod valahova? Vagy megeszi a babád?
14/14 A kérdező kommentje:
Eddig leadtam, de már egy ideje nem veszik át. A babám majd biztos megeszi a többit. Egyenlőre megy a fagyasztóba....
2009. jan. 24. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!