Lehetséges hogy szülés után két héttel kezd elapadni a tej? Eddig csöpögős volt mind a két mellem, most meg alig termelődik benne valami. Puhának is érzem, nem feszül. Szopi után lefejtem és jó ha 2 cl kijött belőle. Iszom a tejserkentő teát is.
Figyelt kérdés
2009. jan. 19. 18:20
1/2 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy alig termelődik valami? Az nem baj, ha puhának érzed, attól még bőven lehet elég! Ha jóllakik a babus, akkor elég az a tej, egy idő után mindenkinek puha lesz a cicije, aztán mégis tele van! A tejserkentőkkel vigyázz, mert hasfájós lehet a baba! Egyél rántott levest, ha szereted.
2/2 anonim válasza:
Szia! Valahogy én is így voltam. Na szóval a legfontosabb: 1. nyugi!, 2. szoptass igény szerint, amikor a babád kéri, mert minél több inger éri a cicit, annál inkább termelődik! N eta tényleg hasfájást okzhat, nekünk is így volt! Nekem a sok folyadék, az első válaszóló is leírta rántott levesek, az alkoholmentes sör, és a tejbegríz (nem sok, mert puffaszt) vált be! Már 7 és fél hónapos a babám még mindig igény szerint szopik, persze eszik mást is, de a cici a legfontosabb!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!