Amikor szoptatsz, akkor CSAK a gyerekkel foglalkozz - nehogy már ne bird ki ezt az idö mobilozás nélkül! Egyébként árthat.
2010. dec. 2. 22:11
3/12 anonim válasza:
Annyira árt mint neked!
2010. dec. 2. 22:15
4/12 anonim válasza:
Szerintem csak a picire figyelj olyankor! Azt a csodát, amit akkor átélhetsz, nem szabad elrontani a mobillal.
De ha fontos hívást vársz, az más. Nem károsítja a babát, csak megzavarja.
2010. dec. 2. 22:25
5/12 anonim válasza:
Én néha mobiloztam szoptatás közben, mivelhogy nálunk az első három hónap szinte összefüggő szoptatás volt, a gyerek órákig lógott a cicimen :) És addig tudtam beszélgetni (ha ébren volt nem, mert sokat sírt). Nem károsodott... mondjuk nem is beszéltem negyedóránál többet egy nap.
2010. dec. 2. 22:26
6/12 anonim válasza:
hát persze hát.
hülye kérdés hülye válasz.
2010. dec. 2. 22:30
7/12 anonim válasza:
nyugodtan mobilozz nem lesz gond.
2010. dec. 3. 09:22
8/12 A kérdező kommentje:
CSak mert vagy 40-50 perc aztán tíz perc szünet mikor már enni is fürdés közben tudok...
2010. dec. 3. 13:41
9/12 anonim válasza:
Szerintem aki ennyire ágál a mással foglalkozás ellen, az nem szoptatott hónapokon keresztül órákon át, napi sok-sok órában. Én a lassan 17 hónaposom mellett már rendszeresen mobilon játszok, ha már félig alszik. Még mindig jobb, mint feszengeni, hogy mikor hagyja már abba. Nyilván nem tesz jót, de nem hiszem hogy nagyon káros, egyébként sem a fejéhez tartod.
2010. dec. 3. 13:53
10/12 xStefix válasza:
Sajna az van, hogy mint minden elektromágneses kütyünek, a mobilnak is vannak/lehetnek káros sugárzásai, amikről "senki" sem tud és "senki" sem beszél. Ettől függetlenül mindenki használja.
Mivel nem tudhatjuk, hogy van-e valós kockázata és ha igen, mekkora, én azt javaslom neked, hogy közvetlenül a babád mellett inkább ne használd. Ha nagyon muszáj, akkor persze igen, de a törekvésen van a hangsúly.
Nehéz ez ilyenkor az elején, amikor sok időt foglal le a szopi és kevés az idő másra, de próbáld valahol megtalálni az arany középutat. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!