Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tényleg veszélyes ha szoptatás...

Tényleg veszélyes ha szoptatás alatt esem teherbe?

Figyelt kérdés
Van aki riogat, hogy elmehet tőle a baba, viszont a doki és a védőnő az ellenkezőjét mondja.
2009. jan. 16. 22:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Fogadd el amit a doki és a védőnő mond! Biztos van aki elvetélt a szoptatás alatt, de ez lehet akkor is bekövetkezett volna ha nem szoptat.
2009. jan. 16. 22:14
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az orvos és a védőnő, mint szakemberek egy kicsit jobban értenek ehhez, mint az önjelölt okosok. Az én ismeretségi körömben van olyan gyermekorvos, aki kétszer esett teherbe szoptatás alatt. Ha veszélyes lenne, nyilván nem hagyta volna. (Engem a terhesség alatt az őrületbe kergettek ezek a "bölcsességek".)
2009. jan. 16. 22:23
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Pár nap múlva szülök. Végig szoptattam a terhesség alatt 20 hónapos gyermekemet. A jelen pillanatban is kéri elalvásnál a jussát.

Nekem is azt ajánlotta a védőnő is és a dokim is, hogy azonnal válasszam el a gyerekem. Na, ehhez nem lett volna szívem.

Ne felejtsük el, ez nem orvosi, hanem szülői kérdés.

Én azt tanácsolom Neked, hallgass a tested jelzéseire, ha bármi kellemetlent érzel, hagyd abba a szoptatást.

Nálam nem volt semmi probléma.

2009. jan. 16. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!