Szeditek szoptatás alatt a magzatvédő vitamint, vagy esetleg valami mást?
Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 16:01
1/8 anonim válasza:
Szia!
A 9 hónap alatt végig Elevitet szedtem és mivel szülés után elég sok maradt (sokkal hamarabb jött a kislányom) tovább szedtem. Szerintem szoptatás alatt mindenképp kell valami plussz vitamin, ez jó megoldaásnak tűnt. Miután elfogyott, nézegettem másféle vitaminokat is, de találtam olyat, ami szoptatós anyukáknak nem ajánlott. Érdemes odafigyelni.
2/8 A kérdező kommentje:
Én is szedtem végig a Gravidát erre most néztem meg és 7 E- betűs sz.rt tartalmaz.Azt mondják amiben 3-nál több E-szám szerepel ne vegyük meg,ne együk meg.Ez tök jó,most ez hogy van?
2010. dec. 1. 16:26
3/8 anonim válasza:
én csak a maradékot szedtem, kb.2 hét volt.
azóta sok gyümölcs idáig. most c vitamin.
4/8 anonim válasza:
Én Elevitet szedtem terhesség alatt, de nem végig, az orvos nem engedte, mert attól félt, túl nagy lesz a baba az Elevittől. Úgyhogy utána csak kalciumot, C-vitamint szedtem. Szoptatás alatt is ezeket.
5/8 anonim válasza:
8 hónapja szoptatok, Elevitet szedek én is. Részben azért, hogy ha becsúszna a második baba, akkor ne legyen nyitott gerince.
6/8 anonim válasza:
Igen, gravidát szedek. Nem tudok megfelelően figyelni az étkezésre, ezért szedem (baba hasfájós a legtöbb zöldségtől és gyümitől + van egy alig idősebb tesó és nincs időm "salátázni" )
7/8 anonim válasza:
a grvidát szedtem tovább, de ritkábban, mert nem jutott eszembe :)
sztem nem árt.
8/8 anonim válasza:
ne haragudjatok mar de mert nem probaltok termeszetes uton vitaminokhoz jutni?inkab be szedtek minden hulye vitamint amiben 1 csomo E betus dolgok vanak meg stb mint elevit meg tarsai
tesek lehet lepontozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!