Segítséget kérek Avent Isis mellszívóhoz?
Figyelt kérdés
Vettem egy Avent Isis kézi mellszívót. Érdekelne, hogy ti milyen módszerrel fejtek vele. Egy ideig megy szépen, de aztán akkora lesz benne a vákum, hogy beszippantja a csillag alakú membránt. Ilyenkor szedhetem szét, hogy visszarakjam. Nálatok is előfordul ilyen? Lehet hogy nem jól rakom össze?
Milyen sebeséggel kell pumpálni?
Előre is köszönöm.
2009. jan. 16. 18:44
1/5 anonim válasza:
Szia nekem is AVENT-es mellszívóm van, de szerintem nem ISIS tipusú, az enyém kézi, de én is jártam úgy vele hogy beszippantotta a membránt nálam ez azért történt, mert megrepedt valahol. A membránt nézd meg te is és ha igen cseréld ki az alkatrészt.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,de próbáltam azt is, hogy a pótalkatrésszel, és úgy is beszippantja :((
2009. jan. 16. 19:06
3/5 anonim válasza:
Biztos sok a tejed és átnyomja. Én is jártam igy. Rájöttem, hogy jobban előre kell dőlnöm fejéskor, hogy lefolyon gyorsabban a tej. Ne pumpáld olyan gyorsan hagyd, hogy lefolyon a tej. Hátha be jönn. Ja és ne sterilizáld mert tönkre teszi a hő.
4/5 anonim válasza:
Szia! nekem ugyanez volt a problémám az elején a korházban majd szét durrantam a méregtől hogy mindig szét kellet szednem és bele kelett nyulnom . aztán itthon kicseréltem, és azota semmi gondom nincsen vele! 1 honapos baba mamája.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget, aranyosak vagytok.
Idővel majd belejövök (még csak ma kezdtem használni).
Nagyon boldog babázást mindenkinek :)
2009. jan. 16. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!