Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Segítséget kérek Avent Isis...

Segítséget kérek Avent Isis mellszívóhoz?

Figyelt kérdés

Vettem egy Avent Isis kézi mellszívót. Érdekelne, hogy ti milyen módszerrel fejtek vele. Egy ideig megy szépen, de aztán akkora lesz benne a vákum, hogy beszippantja a csillag alakú membránt. Ilyenkor szedhetem szét, hogy visszarakjam. Nálatok is előfordul ilyen? Lehet hogy nem jól rakom össze?

Milyen sebeséggel kell pumpálni?

Előre is köszönöm.

2009. jan. 16. 18:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia nekem is AVENT-es mellszívóm van, de szerintem nem ISIS tipusú, az enyém kézi, de én is jártam úgy vele hogy beszippantotta a membránt nálam ez azért történt, mert megrepedt valahol. A membránt nézd meg te is és ha igen cseréld ki az alkatrészt.
2009. jan. 16. 18:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,de próbáltam azt is, hogy a pótalkatrésszel, és úgy is beszippantja :((
2009. jan. 16. 19:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Biztos sok a tejed és átnyomja. Én is jártam igy. Rájöttem, hogy jobban előre kell dőlnöm fejéskor, hogy lefolyon gyorsabban a tej. Ne pumpáld olyan gyorsan hagyd, hogy lefolyon a tej. Hátha be jönn. Ja és ne sterilizáld mert tönkre teszi a hő.
2009. jan. 16. 20:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! nekem ugyanez volt a problémám az elején a korházban majd szét durrantam a méregtől hogy mindig szét kellet szednem és bele kelett nyulnom . aztán itthon kicseréltem, és azota semmi gondom nincsen vele! 1 honapos baba mamája.
2009. jan. 16. 20:36
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget, aranyosak vagytok.

Idővel majd belejövök (még csak ma kezdtem használni).

Nagyon boldog babázást mindenkinek :)

2009. jan. 16. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!