Mit használjak szorulásra szoptatás alatt?
Szia! Próbálj minél több gyümölcsöt enni, az segíthet. Illetve a kamillatea. Nem túl finom, legalábbis én nem szeretem, de valószínűleg segít.
Reggel ébredés után azonnal egy bögre kamillatea valószínűleg megoldja a problémádat.
Drágább, de nagyon jó megoldás (nekem még az aranyerem is elmúlt tőle, viccen kívül) a Flavon Kids.
Szia!Én is ebben a cipőben járok.:(Bár már javul(kopp-kopp),használok körömvirág krémet,meg teafa krémet is.Sokkal többet iszok,szerintem az is segitett.Ja,és reggel iszok egy pohár langyos vizet.
Remélem segitettem:)
Szia!
Sütőtököt egyél! Nekem bevált, ráadásul tele van vitaminnal is!
nos én ötödik napon kértem orvostól hashajtót és nem adott, amikor megtudta,m hoyg szopotatok, a gyóhgyszertárosnő mondta hoyg akkor beöntés.. nem akartam, és mindent próbáltam, amit előttem szólók írtak, aztán kínomban beszedtemna tisasen tablettából hármatm, hát szegény kicsinek lett egy kis menése, nekem még mindig nem, aztán ezt hallottam..... sok 100%os narancslé, jó nagy pohárral és bele az étolajat...kb 0,5 1-dl-.t engem nem érdekelt mekkora hülyeségnek hangzott, a legnagyobb poharam,ba naramncslevet, és saccra bele az olaj...
éés megtörtént a csoda én még wc-n ennyire nem örültem.
remélem nem kínlódsz sokáig
Szia! Nekem az indiai recept szerint készítendő tejszaporító golyók sokat segítenek. Így két legyet ütök egy csapásra.:-)
A recept:
250 g búza, 150 g árpa, 100 g zab, 1 marék aprított kesudió, 150 g vaj, 150 g barnacukor.
A magokat finomra őröljük mákdarálóval, majd a liszteket összekeverjük a kesudióval és aranybarnára pirítjuk. (erős illatáról észrevesszük, ha kész) Ezután beleolvasztjuk a vajat és a végén a cukrot. Folyamatos kevergetés után kb. 5 perc múlva levesszük a tűzről. Hozzáadunk 2-3 evőkanál vizet és 2-3 cm átmérőjű golyókat formálunk belőle.
Napi 2-3x 1 golyót kell belőle fogyasztani.
(ha nem áll össze golyóvá, 1 evőkanál az egyszeri adag)
szia!
nekem is ez volt a gondom!!
én zabkorpát eszem rengeteg joghurttal!+a patikában lehet kapni laevolac laktulózt.csodákra képes.
aranyérre pedig a mastu jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!