Tegnap este a fiam megharapta a bimbómat úgy hogy vérzett. Aki járt ugyanígy mit tett? Nagyon fáj a szoptatás.
délben már kap pépet, este fürdés előtt tejpépet .
Ti mit csináltatok ilyenkor, ma ha abból evett csillagokat láttam.
Köszi a segítséget
6,5 hónapos
Nekem harapott bele fognyomot :),határozottan rászóltam,hogy ne harapj,fáj!Az ujjammal a fogsora közé nyúltam,így ki tudtam venni a mellbimbómat.Anyatejjel kenegettem a sebet napközben.
Jobbulást!
Szerintem pihentetni kellene a bibis cickót. És ápolni, van rá valami kenőcs is. Gyógyszerész segít ebben.
Ha erőlteted, nem fog meggyógyulni és csak szenvedni fogsz sokáig.
Köszi a segítséget, tegnap először fordult meg a fejembe, hogy- na itt én ezt abbahagyom- de persze nem lesz így:-)
Én is azon gondolkodtam, hogy holnap több pépet fog kapni, és addig kenem magam, és pihizik a cicim. :-(.
SZiasztok, köszi ismét a segítséget hát a bimbóvédő nem jött be, az nem kell neki...:-( hajnalban kénytelen voltam megszoptatni a fájós cicimből.:-(brühümbrühüm.
Ma reggel csak a bal cicit kapta meg, majd 11 kor öszibarack+rizspehely, és nem volt cici. most ebédkor megkapja a balt ismét , és utána d.u a jobb "rossz" cicit. És akkor ismét hajnalig tudom pihentetni.
amúgy túl sok tejem nem lehet, mert idáig 11 kor is mindig cicizett , csak ma nem, és most 1 óra és nincs feszülés csak egy picit teltebb a mellem. De ami szomorú, nem is kereste:-(. már teles készenlétben szoptatok, hátha ismét piercinget szeretne lyukasztani:-)
Szia
Kisfiam,még nem harapott ekkorát,hogy bibis lett-bár én rászólok (ha érti,ha nem) . Krémet pedig a LANSINOH-ot ajánlom.Sztem a bimbós-bajokra a legjobb.Én végig ezt használtam(nekem már a kórházban sebes lett a bimbóm)-le sem kell mosni.
5 és fél hós baba anyuja
KÖszi, kedves utolsó. Nem volt gépem tegnap ezért nem tudtam megköszönni.
a cicim szépen gyógyul(na) ha a fiatalúr nem harapdálna állandóan, már tényleg mindent csináltam, de nagyon fáj most már mindkettő. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!