Mitől lett büdös a fagyasztott anyatej?
A 3hónapos kislányomnak most akartam odaadni a az 1hónapban lefagyasztott tejet és nagyon büdös. Inkább kiöntöttem. Van egy pár lefagyasztva akkor mindegyik rossz lehet?
Avent-es pohárban fagyasztottam le őket és 24óránál tovább nem voltak anno a hűtőben. Lehet baj hogy abban a 24órában hozzátöltögettem a tejet a hűtőben levő hideghez? Vagy hogy mikróban melegítettem/olvasztottam?
Mikroban máskor ne melegítsd, mert a legértékesebb anyagokat öli ki belőle, bár a szag nem hinném hogy ettől volt.
Érdekes, rengetegszer olvastam már, hogy büdi a felolvasztott tej. A miénk nem büdös, mondjuk én iszonyat sterilen fejek.
Nem volt áramszünet,ami miatt kiolvadott volna és nem vetted észre?
Én mindig mikróban melegitem az anyatejet, de nem forralom fel, csak éppen langyosra. Semmi baja a babámnak és szépen fejlődik, de amit már egyszer felolvasztottam, melegitettem azt már nem fagyasztottam vissza, hanem kiboritottam.
10 hónapos, 12 kg, 80 cm "nagylány" anyukája
Nem volt áram szünet.
Nem értem mitől lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!