Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás abbahagyása után...

Szoptatás abbahagyása után mikor "kellene" hogy megjöjjön?

Figyelt kérdés
Már több mint egy hónapja nincs tejem(sajna a kisfiam leválasztotta magát)és még mindig semmi. Örüljek vagy irány a doki? Terhes tuti nem vagyok.
2010. nov. 25. 06:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Nagyon változó, van akinek szoptatás alatt már megjön, van akinek meg utána még hónapokig nem. Nem irtad, hogy mennyi idös a babád, nekem eddig mindig csak fél évvel szülés után jött meg elöször a szoptatástól függetlenül.

Nem ártana, ha elmennél orvoshoz, ha idegesit, ha nem, akkor még várj.

2010. nov. 25. 06:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Pár nap múlva lesz 10 hós.
2010. nov. 25. 07:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia én ugy tudom ha aszoptatás elválasztása után fél év mulva se jön meg akor kell sürgösen orvoshoz meni!Viszont ne agodjál 1 hónap még kevés ahoz hogy a hormonok normálisan viszaálljanak a régi kerékvágásba.
2010. nov. 25. 11:00
 4/6 anonim ***** válasza:
A lanyomnal a szoptatas befejezese utan 1,5 honappal jott meg.Akkor volt 11 honapos. A fiam meg szopik, vasarnap lesz 10 honapos, es hetfon jott meg eloszor. Minden esetben maskepp van, de most meg ne aggodj, ha nehany honap mulva sem jon meg, akkor menj el dokihoz.
2010. nov. 25. 11:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem 2 hónappal a szopi abbahagyása után jött meg először. A dokim azt mondta, 3 hónapig nem baj, utána keressem fel.
2010. nov. 25. 13:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Na,lányok úgy néz ki,hogy én sem maradok ki a jóból. Ma reggel görcsökre ébredtem és azóta úgy néz ki,hogy megjön. Azért köszönöm a válaszokat:)
2010. nov. 27. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!