Ha igény szerint szoptatok, beáll majd vmikor vmi rendre a babó?
Kislányom "már" 3 hós, és még mindig össze-vissza szopik, és alszik. Bár az éjjeleket nagyjából átalussza:-), de viszont semmit nem tudok intézni, tervezni nap közben, mert soha nem tudom mikor jön rá a szopi, így max sétálni tudunk lemenni, meg a közértbe. :-(
Köszi
Köszi!
Nálunk az is baj, hogy lustán szopik, és 1 szopi kb 30-40 perc...:-(
Szia!
Én is igény szernt szoptattam,mert a kórházban már eleve ezt mondták :) . De amúgy is így tettem volna.Mi is így voltunk,ahogy te-ti.És nekünk sem állt be max 1-1,5 órát bírt ki szopi nélkül.Hát az alvás meg szörnyű volt.Mi éjjelente min 3X kelünk.Én úgy oldottam meg az intézkedést,hogy fejtem tejet kb annyit amennyit megevett egyszerre és vittem.Féltem,hogy nem kell majd neki , mert nem ciciből jön-de elfogadta.Vagy mielött elmentünk megszoptattam(sose volt,hogy nem kellett neki:) ).
Most lesz fél éves és mostanra szoktunk össze úgy , hogy el tudunk menni bárhova :) Szóval vannak ilyen babák,akik nem óraműre esznek :) Sőt.
Hát kitartás és boldog babázást!
Köszönöm. Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül. :-) Akkor még kb ugyanennyit kell kibírjunk...
Én is lefejem, ha muszáj, csak nem akarok belőle rendszert, nehogy cumizavar legyen a vége...
Hát igen, tulajdonképp önzésből akarja az ember, hogy előre tudja, hogy mi lesz...
De pl nekem többször kellett mennem sebészetre, ahová a babát nem akartam vinni,viszont volt, hogy órákig ott rostokoltam. Na, akkor jó lett volna tudni, hogy hányszor enne, vagy tudomisén...Szal vannak helyzetek, mikor muszáj.
Köszi a választ:-) remélem Nekünk is megy még majd a 3, vagy akár 9 hónap is...Jó lenne...
Hát ezt én sem tudom....
Én nem tudom mikor mennyit bír ki épp a szopival, mert vagy én termelek össze-vissza, vagy ő nem szívja ki mindig teljesen, de van, hogy 3 óra, van, hogy 1 vagy 1,5...:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!