Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit csináljak ha fáj a fülem,...

Mit csináljak ha fáj a fülem, és szoptatok?

Figyelt kérdés
Ha fújom az orrom,nagyon fáj a fülem. Segítsetek,hogy mit csináljak!
2009. jan. 13. 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:
fülfájásra csodaszer a kövirózsa. Levés ki kell nyomni, és becsepegtetni. 30 percig oldalra fordítva pihentesd a fejed, had csurogjon bele teljesen. Nekem eddig mindig bevált, gyerkőcnél is ezt alkalmazom.
2009. jan. 13. 16:20
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi,de honnan szerezzek kövirózsát?
2009. jan. 13. 19:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én eléggé fülproblémás kismama voltam (jelenleg is vagyok), mivel orrsövény ferdülésem van, és ha begyullad a torkom, megy rá a fülemre a gyulladás.

Az a véleményem, hogy ne kísérletezz semmivel, menj el a fülészetre (vagy a körzetihez), mert nem minden fülfájásra jó a kövirózsa. Pl ha középfül gyulladásod van, arra kifejezetten nem jó, azt csak a melegítés hozza rendbe.

Tudom, szoptatás mellett elég nehéz megoldani, hogy "elszaladj" a körzetihez, ezért javaslom, hívd fel előtte telefonon, és kérd, fogadjon soron kívül.Tudni fogja, hogy egy szoptatós anyukának korlátozott az időbeosztása, és nem kellene mindenféle beteg között még kint ácsorognia. Ja, és ha esetleg még be is lázasodsz, akkor végképp mutasd meg magad.

Remélem, hamar rendbe jössz! Jobbulást!

2009. jan. 15. 11:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2009. jan. 15. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!