Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ugye már "kiment" a tejemből...

Ugye már "kiment" a tejemből a tojás?

Figyelt kérdés
Reggel 7kor szopiztattam, utána 9körül ettem egy szelet bundás kenyeret egy ici pici mustárral, utána 10kor megint szopiztattam, majd negyed3kor.A negyed 3as után nagyon nem akart vissza aludni kisfiam, sokat sírdogált, arra tippelek, hogy megviselte a tojás.Most mikor szopiztatok újra, akkor a másik mellemben elvileg már nem lesz benne a tojás ugye??Úgy szopiztatok, hogy csak egyik cicimet kapja meg, majd következőnél a másikat.Remélem érthetően írtam le a kérdést...amúgy 5 hetesek vagyunk és baromi lelkiismeret furdalásom van, hogy miért kísérleteztem a tojásal...
2010. nov. 20. 19:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy lehetett a mustár is

szerintem az egésznek semmi köze, ahhoz mit eszel, én mindent ettem.

2010. nov. 20. 20:34
 2/6 anonim ***** válasza:
tojás??? Ne viccelj! Bármi mástól lehetett de azért egyél nyugodtan amit megkivánsz kenyéren és vizen nem lehet élni mert szoptatsz! Inkább a mustár intenziv izére tippelnék egyébként is! Én is mindent ettem amikor szoptattam káposztát is, mindent ami belefér. Sose volt hasfájós a lányom.
2010. nov. 20. 20:43
 3/6 A kérdező kommentje:

hááát köszi....bár két, vigasztalhatatlanul átsírt éjszaka után kiderült, hogy a paradicsomot nem bírja a drágaságom, na ezek után szerintem ti is odafigyelnétek és nem nagyon kísérleteznétek....

mustárból nagyon keveset ettem, bár lehet tényleg az volt.

amúgy sajnálom, hogy a kérdésemre nem kaptam választ...

2010. nov. 20. 20:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem se a tojás lehet az oka, inkább a fűszeresek, egyeseknél a "K-betűsök", esetleg a paradicsom szokott gondot okozni.

Amikor kipróbáltam a pácolt gyömbért a tejemnek legalább egy napig, a gyereknek meg napokig gyömbér szaga volt :) Meg is viselte szegényt, nem is kísérleteztem vele tovább, de azért mindenről nem lehet lemondani...

2010. nov. 20. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát lehet azért, mert elég idióta kérdés volt és a többiek alapból arra válaszoltak, amit normális ember kérdezne.

De legyen a kérdésedre a válasz:

Szerintem bele se ment a tejedbe a tojás, és nem vándorol egyik melledből a másikba.

Egyébként 5 hetes a babád és negyed három után most akkor 8-kor újra szopiztatni a másik melledből? Igen jól bírja 5 hetesen, több mint hat órát.

2010. nov. 20. 21:11
 6/6 A kérdező kommentje:
hmm...oké, remélem nem lesz éjszaka gond...
2010. nov. 20. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!