Ugye már "kiment" a tejemből a tojás?
Ugyanúgy lehetett a mustár is
szerintem az egésznek semmi köze, ahhoz mit eszel, én mindent ettem.
hááát köszi....bár két, vigasztalhatatlanul átsírt éjszaka után kiderült, hogy a paradicsomot nem bírja a drágaságom, na ezek után szerintem ti is odafigyelnétek és nem nagyon kísérleteznétek....
mustárból nagyon keveset ettem, bár lehet tényleg az volt.
amúgy sajnálom, hogy a kérdésemre nem kaptam választ...
Szerintem se a tojás lehet az oka, inkább a fűszeresek, egyeseknél a "K-betűsök", esetleg a paradicsom szokott gondot okozni.
Amikor kipróbáltam a pácolt gyömbért a tejemnek legalább egy napig, a gyereknek meg napokig gyömbér szaga volt :) Meg is viselte szegényt, nem is kísérleteztem vele tovább, de azért mindenről nem lehet lemondani...
Hát lehet azért, mert elég idióta kérdés volt és a többiek alapból arra válaszoltak, amit normális ember kérdezne.
De legyen a kérdésedre a válasz:
Szerintem bele se ment a tejedbe a tojás, és nem vándorol egyik melledből a másikba.
Egyébként 5 hetes a babád és negyed három után most akkor 8-kor újra szopiztatni a másik melledből? Igen jól bírja 5 hetesen, több mint hat órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!