Kevés a tejem? Este minkét ciciböl evett, de azt hozzá kell tennem hogy cicin alszik el.
estére mindenkinek kevesebb a teje. az én fiam is reklamál és órákat lóg a cicin. azt csinálom, h amit napközben lefejek kb:90ml. azt elalvás előtt odaadom neki. így jóllakik és úgy alszik 6-7 órát, mint akit agyon vertek!!
7 hetes a fiam!
nekem is estére kevesebb, mit tegyek? a fürdés utáni utolsónál, vagy előtte egészítsem ki neki tápszerrel? na és mennyit adjak neki? 5840g és 4 hós. naközben 130-160 eszik.. kb 4 óránként..
köszi
első vagyok. én úgy csinálom, h fürdetés aztán cicire rakom. megpróbálom a lefejt tejet minél később odaadni neki.
mindenképp ciciztetem először. utána cumisüveg. én is már annyiszor nyúltam a tápszer után, de hála, eszembe jutott ez az ötlet és úgy néz ki bevált!!!! tudom, zsírosabb az esti tej, de ha akkor sem lakik jól, akkor mit csináljak?? próbáljátok ki!!! remélem nálatok is beválik!!!
még annyit, ő cicizés után kb: 100-110ml-t benyom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!