Tommee Tippee mellszívó? Van valakinek ilyen? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
Elektromos vagy kézi a jobb?2010. nov. 15. 23:57
1/4 anonim válasza:
Szerintem a legjobb. Mindnekinek ezt ajánlottam és aki megvette meg is volt elégedve vele. Első szülésemnél is ezt és most is ezt fogom használni.
Az elektromosról nem tudok nyilatkozni csak annyit hogy nagyon drága.
Minden termékünk Tommee Tippee volt és lesz is most is.
2/4 anonim válasza:
Nekem Avent kézi és Tommee Tippee elektromos mellszívóm van. Sajnos az elektromosat nem tudtam használni, mert amire megkaptam, elapadt a tejem teljesen. Tehát eladó /garanciális/.
3/4 anonim válasza:
Én csak ajánlani tudom a kézi Tommee Tippee mellszívót, nekem nagyon bevállt.
4/4 anonim válasza:
En Tommee Tippy kezi mellszivoval kezdtem, jo volt az elejen, de aztan annyi tejem lett, hogy a kezi mar nem volt eleg (kicsi volt a tartalya es faraszto is volt azzal fejni), szoval es Avent elektromosra valtottam. Azzal is meg voltam elegedve. A tommee Tippy elektromost nem probaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!