Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 1 hete nem szoptatok, eddig...

1 hete nem szoptatok, eddig nem volt semmi, ma folyik a tej?

Figyelt kérdés
Pont ma 1 hete, hogy utoljára szoptattam 11 hónapos kislányomat. Engem az "elválás" jobban megvisel, mint őt. Bár volt még tej, reggel és este szopizott még, de már "nem vette komolyan" inkább csak játszott vele. Azt meg nem akartam, hogy erre rászokjon, hogy mondjuk cicin alszik el, vagy játéknak tekintse, úgyhogy 1 hete befejeztük. Ő észre sem vette, én azóta is sajnálkozom picit :( Na, de nem is ez a lényeg......nem volt mell feszülés, fájdalom, semmi sem. ma mégis elkezdett folyni a tej, kb olyan, mint amilyen az előtej volt. Vajon meddig lesz még tej? Mikor "tűnik el"? Védőnő annyitt mondott, ha feszül, tegyek rá hidegvizes borogatást. Ennyi.
2010. nov. 14. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Amikor én elválasztottam a lányom, akkor utána még hónapokig jött belőle, de csak, ha megnyomtam. Magától nem folyt. Teljesen akkor apadt el, amikor terhes lettem újra. Igaz, utána pár hónappal meg már az új baba miatt kezdett termelődni.
2010. nov. 14. 20:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Játék közben vettem észre, úgyhogy valószínű nálam is nyomás miatt indult. Szóval, akkor ez eltart egy darabig.... Köszi!
2010. nov. 15. 07:52
 3/3 anonim ***** válasza:
kb 40 nap de van akinel tovabb tart mire teljesen elapad
2010. nov. 17. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!