Ha kislányom szopizásainak számát felére csökkentem (reggel, este), akkor fogamzásgátlónak elég még a Cerazette?
Figyelt kérdés
2009. jan. 10. 23:10
1/5 anonim válasza:
Elégnek elég. De ha már ennyit sem fog szopizni, akkor írass fel a dokival rendeset (mármint amit korábban is szedtél).
2/5 anonim válasza:
Szia! Elég. De, ha már nem szoptatsz írass fel másikat. Az én orvosom addig nem írt fel másikat amíg 1x-is szoptattam.:)
3/5 anonim válasza:
Szia!
Én 36 éves vagyok és azt mondta a dokim, hogy szedhetem szoptatás után is, ha beválik.
4/5 anonim válasza:
Érdekes. Az én dokim azt mondta, hogy ez elég gagyi gyógyszer, ha egy szem kimarad, már nem véd hatékonyan. És javasolta, hogy amint nagyon lecsökken a tejcsi mennyisége, váltsunk rendesre.
5/5 anonim válasza:
Az utolsó válaszolónak:
Én is így hallottam! Ezért is kérdeztem rá a dokimra, és azt mondja 40 körül már elég védettséget nyújt! Remélem igaza van! A 36 éves voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!