Hogyan kell szednem az Urtica Urens 5CH-t? Valoban jo ez a termek? Meddig eleg egy dobozzal?
Figyelt kérdés
2009. jan. 10. 21:43
1/6 anonim válasza:
nekem bevált! reggel 5 szem és este 5 szem,fontos,hogy előtte-utána 20-20 perccel ne egyél/igyál semmit, és ne használj mentolos fogkrémet. ha mégis mentolosat használsz,akkor teljen el pár óra a fogmosás és a bogyó között. lehet szedni folyamatosan is,de én kb. 4-5 nap után tartani szoktam 2-3 nap szünetet.
2/6 anonim válasza:
Nekem bejött, napi 2x vagy 3x 5 golyót kell betenni a nyelved alá. Elötte utána kb fél órát nem szabad enni, inni. Én úgy szoktam csinálni, hogy szopi elött veszem be és akkor úgysem eszem fél órát :)
Kb 1 hétig elég.
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a segitseget! Ugy hallottam, hogy ha tovabb szedem, akor el is apaszthatja a tejem...ez igaz?
2009. jan. 10. 22:27
4/6 A kérdező kommentje:
Ja! Meg egy kerdes: mennyi idon belul van hatasa?
2009. jan. 10. 22:27
5/6 anonim válasza:
Én 6 hónapja szedem és nem lett kevesebb a tej.
Azt nem tudom, hogy mennyi idő alatt hat, mert én szülés után kb 12 órával már elkezdtem szedni.
6/6 anonim válasza:
Úgy emlékszem, kb 80 darab van benne. Így kiszámolhatod meddig elég. Én is folyamatosan szedtem. A hatást nem tudom, mikorra kellene várni, mert előtte is volt tejem, csak még többet szerettem volna. Meg ittam mellette a Laktoherb teát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!