Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mikor választódott el magától...

Mikor választódott el magától a babád és hogyan?

Figyelt kérdés
2010. nov. 8. 17:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
8 hónaposan, gyakorlatilag egyik napról a másikra mensinél.
2010. nov. 8. 18:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Fiam 21 hónaposan,akkor már csak este cicizett, egyszerűen abbahagyta.

Lányom (ma) 20 hónapos, esze ágában sincs

elválasztódni, de engem nem zavar:-))))

2010. nov. 8. 18:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia 1 éves kort ahogy betöltötte ez most volt szeptemberbe egyszerüen hiába k,ináltam neki lemászot rola nem érdekelte egy 2 beleszivot és kész egész nap nem kereste én hiába akartam ő már semmi hajlandoságot nem mutatot a dolog fele.
2010. nov. 8. 21:01
 4/7 anonim ***** válasza:
10 hónapos korában, már csak reggel-este szopizott. Egyszerűen nem akart már szopizni, minden más érdekelte, elmászott. Kipróbáltam hogy adok neki tápszert, azt egyből elfogadta, mert úgy tudta ide-oda forgatni a fejét, nem úgy mint a cicinél befordulva.
2010. nov. 9. 13:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Két gyermekem van eddig, és a harmadikat várom, de igazából jobban nekem kellett midkettőnél közreműködni, hogy ne érdekelje őket annyira már a cici. Azt amit előttem írtak el se tudom képzelni, hogy kínálom, és nem kell neki.

Nálunk inkább az volt, hogy elalvás előtt még kellett nekik az alváshoz, és én az elalvás előtt kivettem a cicit a szájukból, így fokozatosan megtanultak maguktól aludni. A kisebbik fiammal most úgy állunk, hogy múlt héten még kétszer kérte, de mese olvasás közben, ha fáradt szépen el tud már aludni. most délben is összebújtunk és öt perc alatt elaludt, pedig nem gondoltam, hogy leszokik, mire megérkezik a picitesó.

2010. nov. 9. 14:40
 6/7 anonim ***** válasza:
22 hósan magától. Én nem kínáltam, viszont ha kérte akkor adtam, de szépen, fokozatosan leválasztódott. Előbb a napközbeni szopik maradtak el, aztán a reggeli és végül az esti szopi legutoljára.
2010. nov. 9. 21:00
 7/7 anonim ***** válasza:
20 hónaposan "kiköpte", majd még kétszer megpróbáltam, de nem kérte. Cserébe alaposan megcirógatta, mintha elköszönt volna tőle.
2010. nov. 10. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!