Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szenved még valaki a pattanáso...

Szenved még valaki a pattanásoktól a szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
Mióta megszültem - 3 hónapja - folyamatosan csak gyűlnek a pattanások az arcomon, kezdd nagyon csúnya lenni. Már kipróbáltam néhány gyógyszertárban kapható kenceficét, de nem lett jobb a helyzet, sőt.. Vajon a szoptatás után el fognak múlni? Vagy nem lehet összefüggésben?
2010. nov. 7. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:
igen , kozmetikus tanácsára csak baba szappannal mostam az arcom semmi mást nem használtam és hamar elmúltak, eleinte kicsit húzódik a bőr, könnyű hidratálót lehet kenni az arcra
2010. nov. 7. 23:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Én 9 hónapja szoptatok, és ugyanezzel a problémával küzdök. Előtte sosem voltak pattanásaim, most meg rengeteg apró van, nem is tudok mit kezdeni velük. Én is abban reménykedek, hogy utána elmúlik. Mindenféle kencét kipróbáltam már, de igazán egyik sem segített, a leghatásosabb - de ne nevess ki - a babám boraxos popsikenőcse volt. De teljesen ez sem szüntette meg a gondot. Ha tudsz valami jó ötlet, írd meg itt kérlek, engem is érdekel.
2010. nov. 8. 10:36
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem, sajnos már ötletem sincs. Mint írtam, már próbálgattam több termékcsaládot is amiket a gyógyszertárakban lehet kapni, de szinte semmit sem javult a helyzet.

Közben elkezdtem az Azaliát szedni, szerintem ettől még rosszabb lett. Vagy már fogalmam sincs, én mindig rosszabbnak látom.

Ez a popsikrém melyik fajta?

2010. nov. 9. 23:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Dehogy nevetlek ki, már majdnem ott tartok, hogy bármit rákennék az arcomra ,ha elmúlnálnak ezek az átkozott pattanások.
2010. nov. 9. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!