Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt lehet aloe...

Szoptatás alatt lehet aloe vera gélt vagy bűzafű levet inni? Azt tudom, hogy ezek méregtelenítő hatásúak.

Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 16:09
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Nem!

Minek innád? Nem most kell fogyózni! Amit eszel iszol azt kapja a babàd is!

2010. nov. 7. 16:16
 2/10 A kérdező kommentje:
NEM! fogyózni akarok,azt mondták egészséges nekem is és a babának is.
2010. nov. 7. 16:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem ajánlották terhesség szoptatàs alatt a méregtelenítő, vízhajtó készítmények!
2010. nov. 7. 18:00
 4/10 anonim ***** válasza:
35%
Nem lehet semmiféle méregtelenítőt használni. Ami méreg a Te szervezetedből kioldódik, azt megkapja a baba a tejben. A nődokim szerint az anya számára a szoptatás maga egy nagyon tuti méregtelenítés... szegény baba
2010. nov. 7. 20:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Igenis, hogy lehet! ezek nem méregtelenítő szerek, a búzafű maga az egészség! Lúgos hatású tele vitaminnal! Inkább ezt idd, mint a kólát vagy a cukros teát. Az orvos persze tömne mindenféle tartósítószeres meg csomósodásgátló mérgekkel megspékelt szintetikus vitaminnal! de a természetes az nem jó, hagyjuk már. Képzeld, még a csalántea is iható nyugodtan (persze nem folyamatosan), pedig azt igazi méregtelenító kúrákban is alkalmazzák.Kérdezd erről Szabó Gyuri bácsit, a bükki füvesembert.
2010. nov. 8. 21:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
és még annyit (előző vagyok) hogy a csipkebogyó teát meg kifejezetten ajánlják magas C vitamin tartalma miatt, pedig az abszolút vizelethajtó, vesetisztító hatású. Úgyhogy nyugodtan!
2010. nov. 8. 22:01
 7/10 anonim ***** válasza:

Én a zöld teát kérdeztem meg az orvostól és arra mondta, hogy szabad napi két pohárral inni!

Amiket te írtál azokról nem tudom, de gondoltam azért a zöld teát leírom!

2010. nov. 10. 12:01
 8/10 anonim ***** válasza:
50%
Az aloe gél ajánlott!!! Sőt azt a baba is pár hetes korától kezdve akár kaphat is...
2010. nov. 10. 13:53
 9/10 anonim válasza:
66%

"Az aloe gél ajánlott!!! Sőt azt a baba is pár hetes korától kezdve akár kaphat is..."

Ahhh! Ne beszélj már butaságot! A WHO véleménye szerint is (rólam nem is beszélve) a babáknak 1/2éves korukig elég lenne csak az anyatej.

Minél több idegen anyagot tolsz be neki, annál nagyobb a valószínűsége, hogy allergiás lesz nagy korában!

Minden gyógynövény attól gyógynövény, mert élettani szempontból változást okozó hatóanyagot tartalmaz.

Egy tökéletes kisbabán milyen változást akarnál beindítani???

Egyébként a kismamának se igazán ajánlott méregtelenítő kúrákba kezdenie, mert ahogy az előttem szólók is mondták, a babába kerülnek a kiválasztott méreganyagai.

(Ha nem kúraszerűen alkalmazod ezeket, akkor nincs gond, de azért figyeld a kicsid, és bármiféle álmatlansági, vagy hasfájós gondra hagyd abba a zöld italok fogyasztását!)

Ha nagyon szeretnél gyógyteát inni szoptatás alatt, akkor a Herbária Laktoherb-jénél jobbat nem tudok ajánlani.

3 lányom van, és 2 évig szoptattam őket.

Betegségeknek ellenálló, okos, ügyes, egészséges gyerekek.

Ja! És fitoterapeuta vagyok.

2010. nov. 15. 07:38
 10/10 anonim ***** válasza:
utolsó előtti vagyok: nem azt mondtam, hogy anyatej helyett adjanak a babának aloe gélt... XD Hanem, hogy kaphatnak is a babák, mert az aloe gél immunerősítő hatású és nagyon sok mindenre jó!!! :)
2010. nov. 25. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!