Szoptatás alatt lehet aloe vera gélt vagy bűzafű levet inni? Azt tudom, hogy ezek méregtelenítő hatásúak.
Nem!
Minek innád? Nem most kell fogyózni! Amit eszel iszol azt kapja a babàd is!
Én a zöld teát kérdeztem meg az orvostól és arra mondta, hogy szabad napi két pohárral inni!
Amiket te írtál azokról nem tudom, de gondoltam azért a zöld teát leírom!
"Az aloe gél ajánlott!!! Sőt azt a baba is pár hetes korától kezdve akár kaphat is..."
Ahhh! Ne beszélj már butaságot! A WHO véleménye szerint is (rólam nem is beszélve) a babáknak 1/2éves korukig elég lenne csak az anyatej.
Minél több idegen anyagot tolsz be neki, annál nagyobb a valószínűsége, hogy allergiás lesz nagy korában!
Minden gyógynövény attól gyógynövény, mert élettani szempontból változást okozó hatóanyagot tartalmaz.
Egy tökéletes kisbabán milyen változást akarnál beindítani???
Egyébként a kismamának se igazán ajánlott méregtelenítő kúrákba kezdenie, mert ahogy az előttem szólók is mondták, a babába kerülnek a kiválasztott méreganyagai.
(Ha nem kúraszerűen alkalmazod ezeket, akkor nincs gond, de azért figyeld a kicsid, és bármiféle álmatlansági, vagy hasfájós gondra hagyd abba a zöld italok fogyasztását!)
Ha nagyon szeretnél gyógyteát inni szoptatás alatt, akkor a Herbária Laktoherb-jénél jobbat nem tudok ajánlani.
3 lányom van, és 2 évig szoptattam őket.
Betegségeknek ellenálló, okos, ügyes, egészséges gyerekek.
Ja! És fitoterapeuta vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!