Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Normális, ha 1 éve szoptatok,...

Normális, ha 1 éve szoptatok, még mindig nem jött meg, de szoktak lenni menstruációs görcsszerű fájdalmaim?

Figyelt kérdés
nov. 26. 15:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nekem 17 hónapos volt a gyerek, mikor először megjött. Ez alatt a közel másfél év alatt többször is volt olyan, hogy azt hittem, most fog megjönni. Sőt, többször véltem ovulációs szurkálást is érezni, ami valószínűleg mégsem volt az.
nov. 26. 15:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen. A szoptatás legjobb része 🤣
nov. 26. 20:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogy én hányszor hittem már, hogy most aztán tényleg meg fog már jönni, mert úgy éreztem! 15 hónapos volt, amikor megjött.
nov. 26. 23:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Most nem is tudom, örüljek vagy sírjak. 3hónapos a babám és kb.3hete azt érzem, hogy meg fog jönni. Szomorkodom is, hogy élveztem volna még a vérzésmentes időszakot. De akkor most lehet, hogy mégsem?🤔
nov. 27. 01:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Lehet, mégsem. Mondjuk nekem ez akkor erősödött fel, amikor kb 8 hónapos volt a babám, utána viszont olyan erős fájdalmaim lettek bizonyos időközönként (kb havonta? nem tudom, bevallom, nem tartottam számon), amilyen erős menstruációs görcseim nem voltak a terhességem előtt sem. Na ezt mondjuk nem tudom, normális-e, én arra tippeltem, amiatt lehet, mert menstruáció híján lehet, eléggé megvastagodott már a méhnyálkahártya, de persze nem vagyok szakember.
nov. 27. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!