Szerintetek az létezik hogy az egyik mellem teljesen elapadjon és csak komfort szopira hasznalja a gyerek vagy minimális csorgás még lehet?
Figyelt kérdés
Hónapok óta csak az egyik mellemből eszik, a másik sosem volt az “igazi”. Egy ideje amikor elalszik csak komfortra átteszem, de úgy tudom ha éri inger az is simán visszahozható.nov. 13. 21:43
1/1 anonim válasza:
Szaporító fejést próbáld meg, illetve amíg a másikon van a baba, ezt is érje inger.
Nalam ha fejek, a jobból jön vagy 15 m, a balból lejön 90 kb ugyanannyi idő alatt. Most én is a jobbra teszem babát többet, meg elaludni is.
Mondjuk nekem mindegy melyikben mennyi van csak a 2 együtt legyen elég 😊
Babayono shelly mellszívót ajánlom, az egy csoda, az elsőnél kezivel szívattam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!