Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lassan 1 éve szoptatok, és...

Lassan 1 éve szoptatok, és még nem jött meg azóta, ez normális?

Figyelt kérdés
Igazából tudom, hogy igen, ez előfordulhat, ami inkáb furcsa, hogy az elmúlt 2-3 hónapban előfordult hogy elég erős menstruációs görcsszerű fájdalmaim voltak 1-2 napig. Lehet, hogy ez peteéréskor volt vagy amikor amúgy megjött volna? És az normális, hogy ilyen erősen? Lehet, hogy hamarosan tényleg megjön?
okt. 28. 14:14
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

Ha lett volna peteérésed, akkor meg is jött volna (hacsak nem estél teherbe, de akkor sem érne már utána újra 2 hónapig).

Nekem amúgy 8 hónappal szülés után jött meg először, nem sokkal előtte kérdeztem a nőgyógyászom, hogy mikor "kellene" szerinte, és azt mondta, hogy ne aggódjak, ez szoptatás mellett normális, akkor menjek vissza, ha fél ével (!!!) a szoptatás elhagyása után sem jön meg, mert akkor rám néz.

okt. 28. 14:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is csak akkor jött meg, mikor abbahagytam a szoptatást, szóval ne aggódj, de ha nem akarsz gyereket, védekezz, mert nem tudhatod, mikor vagy már fogamzzóképes.
okt. 28. 14:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a babám 8 hónapos korában jött meg a menzeszem. 2 évig szoptattam. De minden szervezet más.
okt. 28. 16:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a babám 17 hónapos korában jött meg először. Most 21 hónapos, még mindig szoptatok
okt. 28. 16:17
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőnél 15 hónap után jött meg, a második most idősebb ennél és még mindig nem. Az egyik barátnőmnél 2 éves elmúlt a gyerek. Más meg kizárólagos szoptatás mellett 6 hét után menstruál. Úgyhogy bármi lehet.
okt. 28. 23:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Mázlista. ;) Nekem 4 hónapos volt, amikor megjött és 3.éve szoptatok. Igaz, hogy nem lett rendszeres, maradt már ki 100 nap is kettő közt.
nov. 1. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!