Pár napja született a kislányom, a kórházba hoztak lemezeket, egyet megettem és utána feleltem hogy ez mogyorós volt.teljesen anyatejes. Lehet baja tőle ?
Figyelt kérdés
okt. 12. 20:54
1/8 anonim válasza:
mi a retkes lókutyfüle a mogyorós lemez?
2/8 anonim válasza:
De tényleg, mi az a lemez? Mire gondolsz?
3/8 A kérdező kommentje:
keksz *
Bocsi bocsi
okt. 12. 21:00
4/8 anonim válasza:
Semmi baja nem lehet tőle. Allergiás nem attól lesz, amit te megeszel, hanem majd max amit ő eszik, ha hozzataplalod. Mindent ehetsz attól, hogy szoptatsz.
5/8 anonim válasza:
Mindent ehetsz, ami nem drog, alkohol, vagy szoptatás alatt tiltott gyógyszer.
6/8 anonim válasza:
Azt meg ki kell tapasztalni, hogy mitől fáj a hasa. Az én fiamnál: gomba, hal, szója, sok hüvelyes (borsóleves oké, főzelék nem oké). A klasszikus tiltott dolgokat, mint pl. káposztafélék viszont ehettem kedvemre.
Egy van, ami gyakori, a tehéntej. Ha ekcémás, akkor azt érdemes megpróbálni elhagyni pár hétre.
7/8 anonim válasza:
Kicsit lazulj el, mert így hosszú lesz az első pár év!
8/8 anonim válasza:
Nálunk a kórházban babfőzelék volt az ebéd 😅 nem lesz bajuk tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!