Miért izeg-mozog mostanában szopizás közben?
Figyelt kérdés
Mindig fekve szoptattam, eddig nem is volt ezzel baj, máshogy nem tudtam. A lányom 11 hónapos, minden elalvás előtt szopik. Kb. 1 hete kezdte azt el, hogy miközben szopik próbál négykézlábra állni, össze-vissza forog és többször rá is harap a mellemre. Ez szerintetek mitől lehet? Ha nem adok neki elalvás előtt az nem igen tetszik neki, bár mióta ez van azóta már elalszik ölben is. Szerintetek most akkor mi van ilyenkor? Kevés lenne a tej vagy el akar választódni? Az elválasztódás hosszú folyamat vagy 1-2 nap?2010. nov. 3. 20:42
1/1 anonim válasza:
ilyet az én lányom is csinál 11 hós szerintem örökmozgó és szopás közbe se tud egy helybe maradni sőt most ha szopizás után felül sokszor rácsodálkozik a cicire mintha azt kérdezné hogy is van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!