Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Baj ha több napig nem fejek...

Baj ha több napig nem fejek és nem is szoptatok?

Figyelt kérdés

Mivel már nem elég a tejem a 7.5 hónapos kislányomnak, ezért tápszert kap már kb. 1 hónapja, esténként cicizik néha.

Születése óta hasfájós, jelenleg meg van fázva, illetve nagyon sötét zöld és büdös a széklete,úgy gondoltam megpróbálom pár napig, hogy nem adok neki cicit. De fejni sincs időm, utána úgy jött ki a lépés,hogy csak a jobb mellemből kapja már 1 hete kb.

Ma fejtem a balból, kicsit zöldes-kékes árnyalata volt .

Lehet valami baj abból,ha sokáig a mellemben van?

szept. 23. 22:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem romlik meg a melledben a tej, ha erre gondolsz 🤦‍♀️
szept. 23. 22:20
 2/10 anonim ***** válasza:
88%

Pont ilyenkor kene szoptatni, mikor beteg.

Mi van sokaig a melledben ? A tej ? 🤦🏻‍♀️🙄 A 8 altalanosod amugy megvan ? Mert ez altalanos iskolas anyag, emlosok taplalasa. Biztos hianyoztal epp ...

szept. 23. 22:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Begyulladhat a melled, mivel a tej az eddigiekhez mérten termelődne, de nem ürül.

Emiatt a mennyiség is csökkenni fog.

Fogyasztasz tejterméket? Attól lehet zöld a kaki és hasfájást is okoz. Lehet a tej elhagyása is elég, sajtot stb. lehet enni.

A beteg gyerek jó lenne, ha kapna tejet ha még van, mivel immunanyagokat tudsz vele átadni.

szept. 24. 13:39
 4/10 anonim ***** válasza:

Pár napja volt egy kérdés, arra jutottak a válaszadók,hogy a tápszertől lett méregzöld a gyerek széklete,

a kékes dolgot,árnyalatot nem_értem

Nem értek hozzá. És,hogy a tej volt-e zöldes-kékes,vagy a kaka.

---

Nem értek hozzá.

okt. 6. 22:12
 5/10 A kérdező kommentje:
Azthiszem azt a kérdést is én írtam ki, váltottunk tápszert és még mindig olyan..
okt. 7. 06:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, tejmentes tápszer kellene, kérdezd meg a gyerekorvost. Mikortól ilyen a kakija?
okt. 7. 17:53
 7/10 A kérdező kommentje:

Több,mint 1 hónapja.

Tenyésztésre küldtük, hogy van e benne baktérium, de még nincs eredmény, nem hiszem el,hogy semmit nem tudnak vele kezdeni.. :(

Ráadásul nincs olyan nap, hogy ne fájjon neki a hasa.

okt. 7. 20:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Akkor már tápszer elött ilyen volt? Azelőtt normális volt?
okt. 7. 22:06
 9/10 A kérdező kommentje:

Tapszer előtt nem volt zöldes, de születése óta hasfájós, és már nagyon sokmindent kipróbáltunk, nagyon odafigyeltem az étkezésemre, míg cicizett.

Elkezdtük a tápszert, ugyanúgy fájt a hasa, egy idő után meg jött ez a sötét szín hozzá..

okt. 8. 19:07
 10/10 anonim ***** válasza:
46%
Tejet, tejterméket fogyasztottál végig? Az az anyatej miatt is okozhat hasfájást és a tejalapú tápszert is le lehet cserélni, hátha arra érzékeny.
okt. 8. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!