Ha szoptatok akkor nem eshetek teherbe? Mert szeretnénk a párommal még egy babikát! De kis korkülönbséggel. Lehet?
Figyelt kérdés
Peteérés az mikor van,illetve mikor eshetek ujra teherbe?2009. jan. 7. 15:47
1/3 anonim válasza:
szia bármikor terhes lehetsz, a szoptatás nem véd , esetleg kisebb az esélye. 5 hós volt a lányom, amikor újra terhes lettem.De van olyan ismerősöm, akinek a gyerekei között 10 hónap van.
2/3 anonim válasza:
Van olyan az ismeretségi körömben, aki kétszer esett teherbe szoptatás alatt, úgyhogy három gyereke van minimális korkülönbséggel. Tehát ha van peteérésed, akkor a szoptatás sem akadály.
3/3 anonim válasza:
Ha már menstruálsz, akkor elvileg teherbe is eshetsz. De azért én várnék vele, amíg a baba el nem hagyja a szopást. A szoptatás méhösszehúzódásokat okoz, és el lehet tőle vetélni, ráadásul 1 test hogyan tart el 3 embert? Én terhesen nem szoptatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!