Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi lehet ez a hasfájós babám...

Mi lehet ez a hasfájós babám székletében?

Figyelt kérdés

Születése óta hasfájós, sokmindent kipróbáltunk már, múlt héten vittem orvoshoz, hogy 5 hónapos és még mindig hasfájása van. Írt probiotikumot, ha vége a kúrának el kell küldeni a székletét. Illetve azt mondta én is tejdietazzak(amikor megszültem már akkor nem ettem tejtermeket, semmi szeleset, mindent megvontam magamtól,ami hasfájást okozhat, még a paradicsomot is, kávézni sem kávéztam egy jó ideig, de mivel azt láttam, hogy akkor is fáj a hasa újra elkezdtem tejterméket enni és kávézni)

Most a LÉNYEG: mint majdnem minden este hasfájással fekszik le, látom, hogy nagyon fáj neki, csavargatja magát stb. Szirupot kapott este, most reggel hogy felebredt kakilt is, színre, állagra normálisnak mondanám, de vannak benne valamik. El sem tudom mondani pontosan , picike kis halvány rózsaszín kiscsomók, ha szétnyomom törlővel picit szétmálik. Mi lehet ez?

2024. júl. 21. 08:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Szélcső esetleg?
2024. júl. 21. 08:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Már azt is próbáltuk, de most a székletében a kis valamik aggasztanak nagyon
2024. júl. 21. 08:18
 3/4 anonim ***** válasza:
73%
Az a szirup, összeállva, kikakilva.
2024. júl. 21. 08:45
 4/4 A kérdező kommentje:
De alapból színtelen, lehetséges, hogy ilyen rózsaszínes/tüdőszínt kapott?
2024. júl. 21. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!