SOS nem eszik a babam?
Sziasztok!
5 hetes babám egy hete alig eszik.
Anyatejes baba , eddig szepen evett es kakazott is . Most kb 1 hete nem akar rendesen enni.
Keri a cicit szivja rendesen kb 2-3 percig utana pedig elfordul es ha kinalom neki akkor sir. Cumisuvegbol sem akar enni. Neha at tudom ugy”verni” hogy a cumit adom a szajaba es ugy a cumisuveget, de akkor is csak 3 at sziv belole es sir.
A kakilas is megritkult azota , de ha a szelcsovel peobalkozunk akkor jo nagy adagok jonnek neki.
Mit tegyek? Tiszta ideg vagyok mar.
A hasa is allandoan “bevan horpadva”.
Cumizavar a legvalószínűbb.
Illetve a szélcsövezéshez hozzászokhatott, ami elég problémás.
Cumizavar plusz kánikula.
Dobd a francba a cumit, cumisüveget, csinálj hűvöst
Cumisuvegbol sem akar enni.
De most evett cicibol es meg is telt a kis gyomra. Napkozben csinalja inkabb ezt hogy nem eszik…
En is a melegnek tudnam be, de mar tiszta ideg vagyok…
Csak 2x szelcsoveztem ot. Nem fogom mostmar csak erdekelt a kaki mennyisege de lattam, hogy van.
Akkor azert csak eszeget valamennyit nem?
Annyi a kulonbseg hogy nem olyan vizes allagu a szeklete hanem kicsit surubb. Adjak neki vizet is?
Azt mikor adjam hogy ne zavarja be az evest?
2,5 vagy 3 orankent eszik.
Koszi a valaszokat 😊
Pisis pelenka minden 2 orankent van. Az normalis mint eddig.
Csak felek hogy kiszarad vagy lefogy vagy valami??
Tul aggodom??😃😃😃
Ha szoptatni szeretnel tovabb, akkor csak szoptass. Minden mast tegyel el, kulonben ennek rossz vege lesz.
De fel is kereshetnel egy szoptatasi tanacsadot.
Igêny szerint szoptatott babának 40 fokban se kell plusz folyadék. Kontraproduktív, ugyanis pár korty víz is eltelíti a gyomrát, még kevesebbet fog szopizni tőle, ugyanakkor mivel 0 kalória, tápanaghoz se jut belőle, veszélyes a fejlődésre nézve.
Más egy már hozzátáplált baba esete. Ott kell a víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!