Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért csinálhatta ezt a babám?

Miért csinálhatta ezt a babám?

Figyelt kérdés

3 óra volt mire végre el tudtam altatni.

2 hetes , egész nap minden rendben ment, fürdetés után cicire tettem kb fél óraig minden oké volt utána elkezdtett sírni, nyűglődni. Át tettem a másikra, egy ideig jó volt. Utána egyáltalán nem akarta elfogadni, vagyis próbálta mert nyitotta a száját de nem kezdte el szívni csak tartotta a száját, meg nyűglődött, fészkelődött, tolta el magát.

Cicizés közben többször is szoktam büfiztetni. Ezt az eleje óta így csinálom. Mert van, hogy túl mohón eszik és fesziti a pocakjàt a levegő ha nyelt, büfi után sokkal nyugodtabb..de a hasa se fájt mert akkor máshogy sír, meg fesziti magàt.

Azt hittem nem kell neki a cici, de elaltatni sehogy se tudtam, de ha meg elővettem akkor már nyittota volna a száját még se kapott rá.

Lehet mert estére már nincs elég tejem?Azert adtam neki oda a másikat közben mert akárhogy nyomkodtam már alig jött a tej.

Meg mikor már kevesebb a tejem, nem szívja erősebben, csak ha sok van még. Olyan fura ez az egész, első baba, szoval sok minderöl fogalmam sincs még. Ez volt az első ilyen.

Aztán most sikerult kb 10 perce elaltatni most van 21:53.

De ugy,hogy végre bekapta, és kb 5 perc után bealudt rajta.

júl. 15. 21:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert 2 hetes. Meg zavarhatja az is, hogy jobban meg kell dolgozni a tejert, meg kezdodo cumizavar is lehet ha kap cumisuveget vagy jatszocumit, meg begorcsolhetett a hasa stbstb… ebbol az egy alkalombol tul sokat nem lehet levonni.
júl. 15. 21:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hasfájás esetleg. Nekünk is kb ilyenkor kezdődött.
júl. 15. 22:05
 3/7 A kérdező kommentje:

Semmiféle cumit nem kap. Ezért se értettem.

Szokott fájni a hasa, de eddig mindig délelőtt volt olyan nagyobb hasfájás, utána a nap többi részében nem.

Na de remélem a kövi rendben megy és tud majd rendesen enni:((

júl. 15. 22:11
 4/7 anonim ***** válasza:

És miért fáj a hasa? Valami ételre érzékeny? Bár úgy tudom az elején alapvetően lehetnek hasfájósak, hiszen eddig más környezetben voltak és más volt az "étel" is.

Egyébként nem lehet hogy csak nem volt szimplán álmos?

Még az jutott eszembe hogy nem volt elég neki a tej, de azt ugye még kell termelni ha többet enne mint szokott ahhoz meg szopizni kell.

júl. 15. 22:29
 5/7 A kérdező kommentje:

Igyekszem olyat enni ami neki nem okozhat hasfájást, nemrég kezdtem el szoptatós teát is inni, de ott is direkt olyat vettünk ami segíthet a baba hasfájásán, nincs benne semmilyen fajta köménymag. Plusz a biogaiat is kapja mar egy ideje.

De megis egyre többször fáj a hasa vagyis ezt a mai nap után mondom mert ma már 3x fájt neki. Eddig mindig csak 1x. Nem sír orákat, kb 10-15 perc után már jobban van.

Meg bukni is csak pár napja kezdett el, egymás után többször is jön fel neki.

Akkor van hogy büfiztetés után, jó nagyokat büfizett, majd leteszem és csuklani is kezd.

Vagy ha nem jön ki a büfi sehogy se akkor meg bukik, majd csuklik megint.

júl. 16. 03:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem akkor csinálja ezt amikor kakilnia kell. Ilyenkor simogatom a hasát vagy a hátát és tornáztatom a lábát, hogy eltudjon lazúlni. Amég nem jöttem rá, hogy mi a baj addig szenvedett szegényke. 3 hetes most és kb 2 hetesen kezdődött.

Az első gyermekemmel nem volt ilyen szóval én se tudtam egyből. Próbáld ki a tornát, hátha nektek is ez a baj.

júl. 16. 05:57
 7/7 A kérdező kommentje:

Igazad van a kaksi volt a baj.

Egész éjszaka se volt neki, tornáztattam meg maszíroztam a pocakját többször is.

Aztán reggel 6 kor végre kijött az a nyamvadt kaki és teljesen megnyugodott. Már álmában sem fészkelődik úgy amint akkor.

júl. 16. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!