Hogyan dolgozzam fel azt, hogy nincs tejem?
Ezt most úgy írom, hogy feltételezem, hogy mindent de mindent megtettél azért hogy szoptass:
Próbáld meg túltenni magad a dolgon és a babáddal, kettőtökkel foglalkozni. Abszolút anyatej és szoptatáspárti vagyok, de a mai tápszerek sem rosszak (lehet lepontozni) , ne emészd magad emiatt. Elég sok gyerek szépen felnőtt már tápszeren és túlélték :) A kettőtök kapcsolata nem ezen fog múlni, bár ha jól olvastam azért cucizni rádjár, tehát a kontakt is megvan.
Ha mindent megtettél ne legyen lelkiismeretfurdalásod, van amikor nem megy, sajnos a hormonok már csak ilyenek. Ami pedig a legfontosabb: NE HAGYD HOGY EZ TÖNKRETEGYE EZEKET A GYÖNYÖRŰ HETEKET , mert sosem jön már vissza ez a gyönyörű időszak.
Aki pedig beszól azt küld el a francba .)
Szia! A tápszer nem méreg, de szerintem akkor sem add fel! Talán pont az a baj, hogy még ezzel is álmodsz, próbálj meg nem rágörcsölni a dologra. Nekem is nehezen indult be, majd elképzeltem a testem és a gyermekem táplálását, mint egy természetes folyamatot, szoptattam, szoptattam, hittem benne és lett. Én nem tudok fejni pl semmit sem. Ezt nem tudom elképzelni, mert nem természetes:-D
Tudom, hülyén hangzik, de fejben dől ám el sokminden!!!!
Sok sikert!!!
Szia!
Abszolút megértem, hogy sok tejjel álmodsz... Én is voltam így.
Ha a szoptatásra gondolsz, ne a tejre koncentrálj, hanem arra, hogy milyen csodálatos állapot ez így, összebújva a babáddal. Gyengédséget és szeretet adj neki, ezt tűzd ki célul, ne a tejet. Szerintem az is be fog indulni így. Ha nem, akkor is csek nyertek az együttlétekkel. Nem Te vagy az egyetlen, akinek kevés a teje, de a szoptatás nemcsak táplálás!!! Én sem tudtam fejni sosem, de a baba mégis tudott eleget szopizni, de én ebből sokszor egy cseppet sem láttam. Ne kínozd magad, annál nehezebb. Pótold, ha kell, ne problémázz rajta, csak élvezzétek a szopis perceket. Ez a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!