Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 2hónapos a kislányom.Szoptatom...

2hónapos a kislányom.Szoptatom a kezdetektől.A héten orvoshoz kellett mennem fejtem le tejet gondoltam ha nem érek haza cumisüvegből megetetik.Volt már egyszer így.Viszont most nem jött össze.Üvöltésre értem haza.Kinél melyik vált be?

Figyelt kérdés

Cumizni nem cumizik elején próbáltam de nem fogadta el.Mam-os cumisüvegünk van széles a szilikon része ez lehet a gond,h.nem cici forma? Hogy tudnám elfogadtatni vele?,mert ez így elég nehéz lesz ha valahová elkell mennem.

Minden ötlet jöhet kinek mi vált be😁

Köszönöm!

jún. 21. 20:02
 1/10 anonim ***** válasza:

Az én gyermekem vegyes táplálású volt, szóval a cumizavartól is féltem.

[link]

Nekünk ez a kanalas fejű cumisüveg vált be.

jún. 21. 20:05
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Ez PONT ciciforma
jún. 21. 20:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Az én babám imádja a mamos cumisüveget a kezdetektől. Nem lehet, hogy a cumisüvegen lévő lyuk méretével van gond? Mamosbol sem mind ugyanolyan, nekem azt fogadja el a babám, amiből nem omlik úgy a tej, mert picit kisebb a lyuk.
jún. 21. 20:25
 4/10 anonim ***** válasza:
85%

Nincs olyan cumisüveg mint amilyen a cici. Állagra sem, formára sem nagyon, és hőmérsékletre sem.

Mi svéd itatópoharat használtunk ilyenkor. Elég szépen tudta használni, ő sem tudott cumiból enni, annak ellenére hogy az elején tudott, 6 hósan már nem.

jún. 21. 21:04
 5/10 anonim ***** válasza:
A lansinohnak vagy az avent nek kerek olyan bimbó jellegű a cumifeje, a mam szoptatás alatť felejtős, annak lapos a cumifeje. De a mamnak van 5 féle cumifeje a nullást 2 hetes koráig használtuk.
jún. 21. 21:06
 6/10 A kérdező kommentje:
Nekünk is ez a széles lapos van hát az pont nem bimbó forma.Tudom,h.nincs állagra olyan inkább a formát próbálnám meg hátha sikerül.
jún. 21. 21:24
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Általánosságban írtam. Elég nagy marketing fogás a cumisüveg gyártóktól, erre próbáltam célozni, de látom nem ért célba.

Továbbra is svédpohárt tudom javasolni.

jún. 21. 21:40
 8/10 anonim válasza:
Nekem is két hós, csak SOS alkalmak miatt nagyon ritkán használunk cumisüveget. Nekünk Philips Avent cumisüveg van, pár hetesen is elfogadta már, szopizásba egyáltalán nem zavart be. Bimbó formájú és nagyon erősen kell szívni, tűszúrásnyi a lyuk rajta körülbelül.
jún. 21. 22:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Az sem biztos,hogy egyáltalán elfogad bármilyen cumisüveget.Az én gyerekem semmiből nem ivott,csak kispohárból.Ameddig kizárólag szopizitt,addig még abból sem volt hajlandó.
jún. 22. 01:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem addig fogadta el a cumisüveget, amíg bimbóvédővel szoptattam (kb. 3 hónapig). Onnantól semmi szilikon nem kellett neki, a cumi sem (bár addig is ritkán kapott, de elfogadta).

Szóval vagy tökmással próbálkoznék, mint pl. pohár, kanál, fecskendő, vagy ujjetetővel, mert az nem gumi és valószínűleg elfogadja a baba. (Ugyanaz, mint a szoptanít de valakinek az ujjához ragasztják a csövet.)

jún. 22. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!