2hónapos a kislányom.Szoptatom a kezdetektől.A héten orvoshoz kellett mennem fejtem le tejet gondoltam ha nem érek haza cumisüvegből megetetik.Volt már egyszer így.Viszont most nem jött össze.Üvöltésre értem haza.Kinél melyik vált be?
Cumizni nem cumizik elején próbáltam de nem fogadta el.Mam-os cumisüvegünk van széles a szilikon része ez lehet a gond,h.nem cici forma? Hogy tudnám elfogadtatni vele?,mert ez így elég nehéz lesz ha valahová elkell mennem.
Minden ötlet jöhet kinek mi vált be😁
Köszönöm!
Az én gyermekem vegyes táplálású volt, szóval a cumizavartól is féltem.
Nekünk ez a kanalas fejű cumisüveg vált be.
Nincs olyan cumisüveg mint amilyen a cici. Állagra sem, formára sem nagyon, és hőmérsékletre sem.
Mi svéd itatópoharat használtunk ilyenkor. Elég szépen tudta használni, ő sem tudott cumiból enni, annak ellenére hogy az elején tudott, 6 hósan már nem.
Általánosságban írtam. Elég nagy marketing fogás a cumisüveg gyártóktól, erre próbáltam célozni, de látom nem ért célba.
Továbbra is svédpohárt tudom javasolni.
Nekem addig fogadta el a cumisüveget, amíg bimbóvédővel szoptattam (kb. 3 hónapig). Onnantól semmi szilikon nem kellett neki, a cumi sem (bár addig is ritkán kapott, de elfogadta).
Szóval vagy tökmással próbálkoznék, mint pl. pohár, kanál, fecskendő, vagy ujjetetővel, mert az nem gumi és valószínűleg elfogadja a baba. (Ugyanaz, mint a szoptanít de valakinek az ujjához ragasztják a csövet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!