Tényleg lehet a herbalife shaket szoptatás alatt is használni?
Szia!Én fogyasztottam a herbalife shaket terhességem elött,terhesség során is(ekkor csak estére ittam) és makk egészsége kislányt hoztam a világra,híztam 15 kg.Szoptatom a babám,most 4hónapos és még mindig shaket iszom vacsi helyett,hisz tele s tele van vitaminnal és ásványi anyagokkal.Van tejcsi bőven és nem hinném,hogy a szoptatás kárára menne,ha este megiszol egy vitamindús turmixot,ami átmegy a babába.
Én reggelire zabpehelyből keszítek müzlit-tejjel,10óraira egy alma(néha elhagyom),ebédelek rendesen,uzsonnára valami gyümölcs megint és estére jöhet a shsake.Naponta megiszon 3-4l folyadékot(víz,tea).Ez a napi kajabevitel és van tejcsi bőven,meg nem érzem azt,hogy remegek és rosszul lennék mert nem vacsizok,szerintem tök jó,már csak 7kg van hatra.Szép lassan lemegy a többi is.Nyugodtan igyad,de csak este mert most nem ez a fogyokura ideje.
Ha gondolod probald ki te is ezt az étrendet,hátha neked is bejön(nem nassolok én sem,de nem eszem fehér kenyert,cukrosat és zsírosat-szerintem nem ettől lesz tejcsi).
Sok sikert és ha bármiben segíthetek írj privit!
4hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!