Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tényleg lehet a herbalife...

Tényleg lehet a herbalife shaket szoptatás alatt is használni?

Figyelt kérdés
Állítólag semmi olyan nincs benne, ami káros lenne, viszont segíthet fogyni. Nem szeretném, ha a szoptatás kárára menne, de nagyon sok kiló maradt rajtam, és mióta szültem, egy hónapja, csak jönnek fel a kilók, pedig nem nassolok. Ha valaki használta,vagy hallott róla megosztaná a tapasztalatát?
2009. jan. 6. 10:48
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Én biztos nem használnám :(
2009. jan. 6. 13:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!Én fogyasztottam a herbalife shaket terhességem elött,terhesség során is(ekkor csak estére ittam) és makk egészsége kislányt hoztam a világra,híztam 15 kg.Szoptatom a babám,most 4hónapos és még mindig shaket iszom vacsi helyett,hisz tele s tele van vitaminnal és ásványi anyagokkal.Van tejcsi bőven és nem hinném,hogy a szoptatás kárára menne,ha este megiszol egy vitamindús turmixot,ami átmegy a babába.

Én reggelire zabpehelyből keszítek müzlit-tejjel,10óraira egy alma(néha elhagyom),ebédelek rendesen,uzsonnára valami gyümölcs megint és estére jöhet a shsake.Naponta megiszon 3-4l folyadékot(víz,tea).Ez a napi kajabevitel és van tejcsi bőven,meg nem érzem azt,hogy remegek és rosszul lennék mert nem vacsizok,szerintem tök jó,már csak 7kg van hatra.Szép lassan lemegy a többi is.Nyugodtan igyad,de csak este mert most nem ez a fogyokura ideje.

Ha gondolod probald ki te is ezt az étrendet,hátha neked is bejön(nem nassolok én sem,de nem eszem fehér kenyert,cukrosat és zsírosat-szerintem nem ettől lesz tejcsi).

Sok sikert és ha bármiben segíthetek írj privit!

4hónapos kislány anyukája

2009. jan. 6. 20:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Én vagyok megint.Azt elfelejtettem írni,hogy ha időd engedi mozohatsz is minden másnap 30percet valamilyen dvd-re otthon(én Rubint Réka baba-mama dvd-jét választottam).pusz
2009. jan. 6. 21:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Esetleg még annyit kérdeznék, hogy hol lehet ilyent kapni? Az étrend jól hangzik, ki fogom próbálni.
2009. jan. 7. 04:28
 5/5 anonim válasza:
Én szoptatás alatt kezdtem használni a Herbalife shaket(a kisfiam akkor 10 hónapos volt), 30 kg-ot fogytam vele, s a kisfiam a mai napig szopik, pedig már 22 hónapos. Sőt, most már ő is kap shaket, s nem is volt beteg ősztől idáig... pedig közösségbe is járunk. Szerintem csak egészséges!
2009. jan. 21. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!